Witte chocoladehart met goji, kokos en pistache

Witte chocoladehart met goji, kokos en pistache

Hoe leuk is het met je lief te verrassen op Valentijnsdag met deze witte chocoladehart met goji, kokos en pistache. Ik heb de witte chocolade gekleurd met rode bietenpoeder, maar je kunt natuurlijk ook een eetbare rode kleurstof gebruiken hiervoor. Als topping kan je helemaal los gaan, gebruik wat je lekker vind aan gedroogd fruit, […]

Witte chocolade fudge met pistache en cranberries

Witte chocolade fudge met pistache en cranberries

Deze witte chocolade fudge met pistache en cranberries is een traktatie met de feestdagen. Serveer het bij de koffie na het eten en iedereen zit te glunderen van genot aan tafel. Cranberries en pistachenoten zijn de perfecte combinatie voor Kerstmis. Met hun felle rode en groene kleuren laten ze de witte chocoladefudge echt opvallen! Deze […]

Dillepesto

Dillepesto

Als je je afvraagt of dillepesto gewoon basilicumpesto is, gemaakt met dille… dan heb je niet helemaal gelijk. Ik maakte het op een avond klaar om te serveren bij een groot bord gegrilde groenten en ik vond het zo lekker. Daarom heb ik het recept uitgewerkt en gedeeld met jullie. Dillepesto is ontzettend lekker en […]

Mandarijnparfait met pistachenoten

Mandarijnparfait met pistachenoten

Ik heb voor jullie een makkelijk te bereiden ijsdessert met de smaken van het Midden-Oosten. Dit ijs maak je zonder ijsmachine, het is romig en zó lekker! Dit eenvoudig te bereiden recept voor mandarijnparfait met pistachenoten bevat niet al te veel ingrediënten en zorgt ervoor dat je met minimale bereidingstijd kunt genieten van heerlijk ijs […]

Bietensalade met bloedsinaasappels

Bietensalade met bloedsinaasappels

Lekkere combinatie, bieten met (bloed)sinaasappels

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden