Een heerlijke frisse zomers pastasalade gemaakt van farfalle, garnalen, sojaboontjes en komkommer. Met daarbij een yoghurtsaus. Deze farfallesalade met garnalen is een smaakvolle mix van garnalen, verse groenten en romige saus met farfalle pasta. Een licht en verfrissend bijgerecht of hoofdgerecht dat perfect is om een jouw gezin te voeden! Pastasalade Met een […]
Ik zag mini komkommers liggen bij de groenteboer en vond ze zo leuk dat ik ze meenam naar huis. Daar lagen ze een paar dagen in de koelkast. Wat te doen ermee. Ze in stukken snijden is zonde, want dan ben je het idee van mini komkommer kwijt. Ineens wist ik het…ga ze lekker vullen. […]
Zoetzure garnalen of kip is een klassiek gerecht om te bestellen bij een Chinese afhaalmaaltijd. Ik heb deze twee gecombineerd in een spaghetti Sweet & Sour. Spaghetti met garnalen, kip, knapperige groenten en een heerlijke zoetzure saus. Natuurlijk kan je het ook met noedels of rijst serveren. Ik dacht dat ik nog noedels in huis […]
Lasagne vellen op een andere manier gebruikt.
Ik heb dit een keer bij de Chinees gegeten en vond dat zo lekker, dat ik thuis uitgeprobeerd heb. Nou ik kan je verklappen dat dit net zo lekker als bij de Chinees. Er gaat wel super veel honing in, maar dat maakt dit gerecht zo lekker sticky en hierdoor blijft de sesam goed eraan […]