Deze eenvoudige maar bevredigende zoete aardappel quesadilla’s zijn gemaakt met geprakte zoete aardappel, lente-uien, twee soorten kaas en rode peper. De zoete aardappel wordt ook gecombineerd met koriander en plakjes chorizoworst. De sleutel tot geweldige, knapperige quesadilla’s is matige hitte en voldoende olie om elke kant gelijkmatig bruin te maken. Quesadilla Ben jij […]
Deze quesadilla gevuld met een hamburger is een guilty pleasure en real dude food. Ben jij ook zo dol op hamburgers en quesadilla’s? Combineer deze twee dan in dit heerlijke gerecht. Gebruik hiervoor cordita’s, dit is een klein formaat tortilla. Ik heb de burgers zelf gemaakt, maar je kunt ook van die platte dunne magere […]
Pasta met bonen en kaassaus is een uiterst lekker pastagerecht gemaakt van verse, geblancheerde sperziebonen, peultjes en doperwten geserveerd met zachte pasta, pittige chorizo in een romige kaassaus. De ingrediëntencombinatie in dit unieke pastagerecht zorgt voor een goed afgeronde maaltijd waar uw smaakpapillen dol op zullen zijn. Dit is echt een heerlijk gerecht, met zoveel […]
Als je op zoek bent naar een hartige muffin, zoek dan niet verder. Deze heerlijke maïsmuffins zijn de perfecte manier om een menigte te voeden en geloof me, ze zullen er dol op zijn. Deze muffins zijn de beste maïsmuffins die ik ooit heb gehad! Op smaak gebracht met rode peper en cheddarkaas, ze zijn […]
Dit gekarameliseerde knoflooktaartrecept komt uit het boek Plenty van chef-kok Yotam Ottolenghi. Plenty is een kookboek over groenten met interessante en inspirerende manieren om ze te koken. Alles wat ik er tot nu toe van heb gemaakt was heerlijk, en deze gekarameliseerde knoflooktaart is een van mijn favoriete recepten. Ik ben dol op gekarameliseerde knoflook, […]