Deze blauwe butterfly pea chiapudding met mango is een heerlijke start van jouw ochtend. En zeg nou zelf, hoe leuk is het om blauw voedsel te eten? Blauw is mijn favoriete kleur, dus ik kan niet enthousiaster zijn over dit plantaardige, volledig natuurlijke, magische blauwe ontbijtje. Ontbijt Elke morgen eten wij een ander […]
Ik heb een bijzonder nagerecht voor jullie. Deze warme kwarksoufflé met fruit is een luchtig en fluweelzachte kwark uit de oven met lekker veel vers fruit erin. Perfect voor de liefhebbers van kwark. Kwark is niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens goed voor ons vanwege de eiwitten die erin zitten. En deze […]
Valentijnsdag (en mijn verjaardag) is een mooi excuus om chocolade te eten als ontbijt, toch? Zeg alsjeblieft geen nee, want ik heb speciaal voor jullie, en voor mijzelf (haha), een Red Velvet overnight oats gemaakt. Stel je eens voor een ontbijt vol met romige, fluweelachtige, met cacao gevulde, heerlijke en toch wel gezonde (wat?) Valentijnsdag […]
Deze appeltaart granola zit boordevol smaak, met lekker veel kaneel en een royale hoeveelheid gedroogde appeltjes! Dit eenvoudige zelfgemaakte granola recept is perfect als ontbijt of om yoghurtparfaits te maken als dessert! Deze granola is een must voor alle liefhebbers van appeltaart, kaneelkruiden en alles wat daar lekker aan is. Het is gezoet met agavesiroop […]
Vandaag heb ik weer een lekker en verantwoord ontbijtje voor jullie, namelijk deze mooie blauwe overnight oats met butterfly pea. Behalve havervlokken heb ik ook nog chiazaadjes erin verstopt, waardoor het lekker vullend is. En natuurlijk de butterfly pea waarvan ik een mooie blauwe thee heb gemaakt welke verwerkt is in dit ontbijtje. Overnight […]
Ik had nog wat cranberrycompote over van de feestdagen. Heerlijk bij een stukje kip of vlees, maar ook lekker om het in een zoet gerecht te verwerken. Omdat ik graag afwissel met ons ontbijt, heb ik het deze keer verwerkt in een heerlijk ochtendmaaltje. Deze cranberry chiapudding is zo lekker geworden, dat je het zelfs […]
Ik heb toch een heerlijk verwenontbijtje voor de feestdagen voor jullie. Deze Schwarzwalder kirsch croissants zijn trouwens ook heerlijk bij de brunch mochten jullie dat gaan doen. En als je er een scheutje Kirsch in verwerkt kan je het zelfs ’s middags als gebakje serveren. Niet te veel moeite voor een heerlijke aangeklede croissant. […]
Deze granola met schuddebuikjes is het hele jaar lekker, maar vooral erg leuk om te maken in de maand december met Sinterklaas en/of de Kerstdagen. Elk jaar neem ik mij voor geen Sinterklaas recepten meer te maken, maar toch doe ik het wel. Vooral omdat de kleinkinderen het leuk en lekker vinden. Want ja, ze […]
Ik mocht in de sustainable box van Kroon op het Werk I Am Organic bananen ontvangen. Heerlijk om zo op te eten, maar ook fijn om het in een gerecht te verwerken. Omdat het nu wat kouder wordt, vind ik het fijn om warme ontbijtjes te eten. Daarom heb ik met deze biologische bananen een […]
De dagen worden weer wat kouder, tijd voor warme ontbijtjes. Deze chocolade baked oats is zo’n heerlijk warm ontbijt. Zomers gaan we voor de overnight oats, maar ’s winters is iets warms toch wel lekkerder. Deze baked oats oftewel gebakken havermout bak je in de oven of magnetron. Baked oats Baked oats als […]