Mexicaanse burgers

Mexicaanse burgers

Sappige Mexicaanse rundvleesburgers geserveerd met zelfgemaakte, romige avocado aioli is de ultieme weekendtraktatie en perfect voor het serveren van jouw gezin. Als je mijn liefde voor een goede burger combineert met mijn liefde voor alles wat Mexicaans is, kunnen dingen gevaarlijk worden… en echt heerlijk! De romige avocado aioli is een topper op deze Mexicaanse […]

geroosterde spitskool met mosterddressing

Pikant gehaktbrood

Dit is echt het beste recept voor pikant gehaktbrood, het is gemakkelijk te maken en smaakt heerlijk. Het wordt gemaakt met rundergehakt, varkens braadworst, lente-uien, groenten, specerijen en verse kruiden. Daarna wordt het in de oven gebakken met een lekkere topping. Hieronder vind je mijn favoriete tips voor een zelfgemaakt gehaktbrood waar iedereen om een […]

Quesadilla gevuld met een hamburger

Quesadilla gevuld met een hamburger

Deze quesadilla gevuld met een hamburger is een guilty pleasure en real dude food. Ben jij ook zo dol op hamburgers en quesadilla’s? Combineer deze twee dan in dit heerlijke gerecht. Gebruik hiervoor cordita’s, dit is een klein formaat tortilla. Ik heb de burgers zelf gemaakt, maar je kunt ook van die platte dunne magere […]

Pastasoep

Pastasoep

Deze soep is ideaal om de restjes pasta’s die je nog in de kast hebt staan op te maken. Een romige soep boordevol gehakt, groenten en pasta. Deze voedzame pastasoep is zo geruststellend en vereist alleen de basisbenodigdheden uit de voorraadkast. Het is ongelooflijk eenvoudig te maken, maar toch rijk en vol smaak. Het maakt […]

Gyros kofta's met tahinsaus

Gyros kofta’s met tahinsaus

Gehakt gekruid met gyroskruiden.

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden