Tosti met groene aspergetips en Taleggio kaas

Tosti met groene aspergetips en Taleggio kaas

Ik had nog wat groene aspergetips in de koelkast liggen. Zo’n beetje waarvan je niet weet wat je ermee zult doen. Zal ik er een salade van maken of niet? Maar toen ik bij de kaasboer was en Taleggio kaas zag liggen, bedacht ik terplekke dit recept voor een tosti met groene aspergetips en Taleggio […]

Pastaschelpen met spinazie en pompoen

Pastaschelpen met spinazie en pompoen

Combineer pompoen, zachte ricotta kaas, spinazie en een beetje extra kaas voor een pastadiner waar het hele gezin dol op zal zijn. Deze gevulde pastaschelpen zijn gevuld met gekruide ricotta, pompoen en spinazie en vervolgens overgoten met een heerlijke beurre noisette! Een gezellige twist op klassieke gevulde met tomatensaus. De pastaschelpen met spinazie en pompoen […]

Pesto gemaakt van boerenkool

Pesto gemaakt van boerenkool

Deze pesto gemaakt van boerenkool is weer eens iets anders dan de traditionele pesto gemaakt van basilicum. Probeer hem eens! Deze pesto is een saus wat ik al meerdere keren gebruikt had, daarom besloot ik om het recept maar eens te delen met jullie. Een heel bericht op zichzelf! En eerlijk gezegd, wat is er […]

Halloween kaasmonsters

Halloween kaasmonsters

31 oktober wordt er weer Halloween gevierd, leuke ‘scary’ monsters voor bij de borrel?

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden