Pasta met gerookte forel, rozijnen en Marsala

Pasta met gerookte forel, rozijnen en Marsala

Dit is mijn versie van een Nigella-recept (uit haar Nigellissma boek) dat op zijn beurt gebaseerd is op een traditioneel Siciliaans recept: pasta con le sarde (pasta met sardientjes). Nigella heeft de sardines vervangen door gerookte makreel, maar de rest van de ingrediënten zijn heel typerend voor de Siciliaanse voorraadkast: rozijnen, pijnboompitten, kappertjes en Marsala-wijn. […]

Groene voorjaarssalade met asperges

Groene voorjaarssalade met asperges

Dit recept voor een groene voorjaarssalade met asperges is een ode aan de beste verse producten van het seizoen, zoals groene asperges, doperwten, raapstelen, sugar snaps, zeekraal, veldsla en meer! Meng het met de kruidige groene dressing en werk af met lente-uien en mozzarella. Waardoor een eenvoudige maar verbluffende salade ontstaat, boordevol bevredigende textuur en […]

Gevulde geroosterde paprika's

Gevulde geroosterde paprika’s

Lekker als tapas of bij de borrel.

Zweedse gehaktballetjes

Zweedse gehaktballetjes

Een van de bekendste Zweedse gerechten.

Caesar salad soep

Caesar salad soep

Als je van Caesar salade houdt, is deze combinatie van groenten, zachtjes gestoofd in bouillon en geserveerd met geroosterde croutons, je oude favoriet op een nieuwe manier geserveerd. Je neemt dus in principe alle ingrediënten die je ook in een klassieke Caesar salade gebruikt. Ik ben dol op Caesarsalade. Fris en groen en fris van […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden