Dit Waanzinnig lekker hartig brood is een recept van BonApetit.nu. Astrid van BonApetit.nu plaatst elke week een handig weekmenu en regelmatig komen daarin recepten van mij voor. Nu doen we een recepten swap. Ik heb dit recept van haar blog gekozen, ben heel benieuwd welk recept zij van mij gaat bereiden. Astrid’s blog gaat over […]
Ik heb voor deze spaghetti met zalm, spinazie en roomsaus spaghettini gebruikt. Ik dacht dat ik nog spaghetti in huis had, dat was dus niet zo. Maar wel spaghettini in huis, dus dit maar gebruikt. Je kunt natuurlijk elk soort spaghetti of pasta gebruiken hiervoor. Maar ik moet zeggen dat de spaghettini wel erg lekker […]
Deze romanesco salade met komkommer en radijsjes is heerlijk als lunch, hoofdgerecht of bij de barbecue. Serveer er dan een lekker stuk brood met roomboter bij. Ik heb een Romanesco bloemkool hiervoor gebruikt, maar deze salade is ook lekker met een ‘gewone’ bloemkool. Eigenlijk is deze salade ontstaan omdat ik vergeten was groente bij een […]
Warme parelcouscous met broccolini en feta is een feelgood saladerecept, boordevol smaak en textuur. Het is gezond, kruidig, pittig en oh zo bevredigend. Geniet ervan als een stevig hoofdgerecht of bijgerecht. Of maak het vooruit en profiteer van de zorgeloze voordelen van een meeneemlunch. Het bevat een verscheidenheid aan smaken. Het heeft broccoli, verse […]
Ik ben dol op groenten. Ik laat me verleiden tot het kopen van allerlei soorten producten op de boerenmarkten. Maar hoezeer ik ook van groenten hou, ik zou nooit vegetariër kunnen zijn. Sorry dat ik teleurstel, maar ik geef de kip de schuld. Wat carnivoren zich niet realiseren is dat vegetarische maaltijden niet saai zijn. […]
Je kunt eventueel van te voren de groentes grillen in een grilpan om ze op een later tijdstip in een wok op te warmen in de olijfolie. Zodoende wordt het dan toch een snelle, heerlijke en vegetarische maaltijd.