Po'Boy sandwich met garnalen en pittige saus

Po’Boy sandwich met garnalen en pittige saus

Een Po’Boy (po-boy of poor boy) is een broodje oorspronkelijk uit New Orléans, Louisiana, in de VS. Het bestaat uit stokbrood belegd met gepaneerde en gefrituurde garnalen of oesters en met sla en tomaat en een pittige remouladesaus. In plaats van Sriracha saus kan je ook bijvoorbeeld een paar druppels tabasco gebruiken. Deze Po’Boy sandwich […]

Rettich burgertjes

Rettich burgertjes

Deze eenvoudig gefrituurde rettich burgertjes met een met een pittige yoghurtsaus is het proberen waard. Het is een bijzonder gerecht gemaakt van deze vergeten groente. Ik had in al mijn jaren dat ik kookte nog nooit iets met rettich gemaakt. Maar toen ik het bij mijn groenteboer zag liggen, begonnen de radertjes in mijn hoofd […]

Krokante kippenlevertjes met bloemkoolpuree

Krokante kippenlevertjes met bloemkoolpuree

Deze crispy kippenlevers zijn heerlijk met de bloemkoolpuree.

Slawrap met pittige kipgehaktballetjes

Slawrap met pittige kipgehaktballetjes

Geniet van deze slawrap met pittige kipgehaktballetjes als lunch, diner of als aperitiefhapje. Deze snelle en gemakkelijke kipgehaktballetjes zitten boordevol smaak voor een lekkere maaltijd die nog steeds indrukwekkend is. Door de kipgehaktballetjes in de oven te garen, ontstaan er steviger gehaktballetjes. Daarna rol je ze door de heerlijke saus voordat ze in de slawrap […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden