Vandaag een makkelijke maaltijd omdat ik de hele dag al in de keuken heb gestaan. Heb deze rode pizza met bimi, sojabonen en geitenkaas gemaakt van een bieten tortilla die ik in onze supermarkt zag liggen. Natuurlijk kan je deze tortilla als wrap gebruiken of er een quesadilla van maken, maar ik had gelijk dit […]
Deze frittata met wortel, spruitjes, geitenkaas en ras-el-hanout kan je heel goed maken met restjes groenten die je nog in de koelkast hebt liggen. Ik had nog wat spruitjes en wortels liggen en heb dit gebruikt om deze vegetarische omelet te maken. Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op de smaken van het […]
Voor een foodbox uitwisseling met Jenny Peters van Have a good ‘food’ day en Demi Hageman van Studiokook.nl kreeg ik de ingrediënten: appel, peterselie, champignons, noten en bladerdeeg toegewezen. De uitdaging was om hier één gerecht mee te maken met als extra opdracht minimaal één bereiding in de oven. Ik heb me laten inspireren door […]
En weer een leuke recepten swap met Jadis Schreuder en Anouk de Rooij van foodiesign.nl. Het is het Gepofte rode biet met wilde knoflookgeitenkaas recept van hun geworden. Dit recept sprong er voor mij uit omdat ik gek ben op bietjes en geitenkaas. Jadis en Anouk zijn twee jonge food designers. Jadis houdt van […]
31 oktober wordt er weer Halloween gevierd, leuke ‘scary’ monsters voor bij de borrel?
Dit is een recept uitwisseling met Carla van Mijn Puur Leven. Carla maakt een recept van mij en ik een van haar. Dit plaatsen we dan op onze blog en social media. Carla is gek op gezonde recepten, ze schrijft ontzettend leuk en maakt mooie foto’s. Ik heb voor het recept pompoen met geitenkaas en […]
Er is niets ingewikkelds aan de op de Provence geïnspireerde salade gegrilde geitenkaas met tomaten recept. Zorg er alleen voor dat je de best mogelijke producten gebruikt, zodat het gerecht van restaurantkwaliteit is. Lekker als bijgerecht, salade, lunch of als tapas. Zomerse tomatensalade met geitenkaas heeft veel smaak door de verse kruiden en dit is […]
Wortelfrittata met geitenkaas is een heerlijke soort omelet gevuld met geraspte wortel, lente-ui, knoflook en geitenbrie. Dit gerecht is gezond, supermakkelijk te maken, en de gouden kleur plus oranje en groen zorgen ervoor dat dit gerecht er leuk en smakelijk uitziet! De ingrediënten zijn heel eenvoudig en waarschijnlijk heb je alles al in je koelkast […]
Deze stevige vegetarische frittata gevuld met zachte koolraapblokjes, spruitjes en smeltende geitenkaas is een goede keuze op elk moment van de dag, of het nu gaat om brunch, lunch of diner. Wanneer je het drukt hebt en/of restjes in de koelkast hebt liggen, is bereiden van deze frittata met koolraap en spruitjes altijd een goed […]
Gezellig en verwarmend, deze courgette, prei en kervelsoep met kaasballetjes zit boordevol gezonde groene groenten en kruiden. Het is een heerlijke groene groentesoep die perfect is voor een gezonde lunch of licht diner, en klaar is in slechts 30 minuten! Je eigen zelfgemaakte soep maken is heel eenvoudig en het voelt altijd een beetje lekkerder […]