Deze romige gnocchi met zalm en paprikasaus is een snel en heerlijk gerecht, perfect voor een doordeweekse avond. Sappige zalm, in een romige saus op basis van paprikapuree met knoflook, Italiaanse kruiden en paprika! Dit is het beste soort comfortfood. Bovendien wordt alles samen in dezelfde pan gekookt, wat betekent dat deze gnocchi zo gemakkelijk […]
Een supersnel doordeweeks avondmaal is deze pasta met gerookte zalm en citroen en kappertjes. De scherpte van de kappertjes en citroen snijdt door de romigheid van de zalm en pasta. Gebruik tagliatelle, spaghetti, pappardelle of linguine. Dit recept is van Mary Berry en ik heb het een beetje aangepast. Deze pasta met gerookte zalm […]
Ik heb toch een feestelijk voorgerechtje voor jullie. Namelijk een zalmbonbon gevuld met zalmsalade. Een plaatje om te zien en een luxe gerechtje wat je kunt serveren als voorgerecht, brunch of lunch tijdens een feestelijk etentje thuis. De vulling bestaat uit een zelfgemaakte zalmsalade gemaakt van warm gerookte zalm. Superlekker en helemaal niet moeilijk om […]
Deze kleurrijke rollade begint met een luchtige spinaziecake die rond een romige vulling en gerookte zalm is gerold. Het kan van tevoren worden gemaakt, dus het is perfect voor een feestje. Deze spinazierollade heeft een heerlijke vulling van roomkaas, gerookte zalm en mierikswortel. Het is een eenvoudig recept dat zowel warm als koud wordt geserveerd. […]
Deze kleine slawraps met surimi salade zijn een gemakkelijk te maken borrelhapje of voorgerechtje. Het zijn ook de perfecte hapjes voor een feestelijk etentje thuis. Het mooie van dit recept is dat je de surimi salade de avond ervoor alvast kunt maken. Dan is het eenvoudigweg een kwestie van de slawraps vullen als jouw gasten […]
Misschien weet je inmiddels dat ik dol ben op orzo en op éénpansgerechten. Ze zijn makkelijk te maken en altijd zo smaakvol! Dit is een op Thaise curry geïnspireerde versie. Het is absoluut een fusion gerecht, maar ik beloof je dat het zo heerlijk is om te eten! En omdat ik nog gekookte mosselen over […]
Ik heb voor het eerst online boodschappen gedaan bij Crisp. Wat een keuze heb je daar en ook heel veel soorten vis. Ik had o.a. een tarbotmoot met vel besteld en diverse super verse groenten zoals die mooie regenboog snijbiet en ook nog cantharellen. Als ik die drie nu eens combineer in een gerecht? Nou […]
Houd jij ook zo van een heerlijk ander, snel doordeweeks diner? Dan zijn deze noedels met miso garnalen en tomaten echt iets voor jou. Omdat ik dol ben op miso, ben ik altijd op zoek naar heerlijke manieren om het in recepten te verwerken. Dit gerecht is licht en verfrissend, maar zeer vullend, dit zal […]
Ik ben dol op mosselen en elke keer als ik ze koop probeer ik ze weer op een andere manier te bereiden. Ook ben ik dol op het kijken naar Masterchef Australia en toen daar mosselen bereid werden voor een restaurantproef, wist ik meteen dat ik dit wilde namaken. Alleen kregen we niet te zien […]
Ik heb toch een heerlijk en feestelijk voorgerechtje voor jullie. Deze zalmtartaar met zwarte knoflook is het perfecte gerechtje als je houdt van de smaak van verse zalm met de bijzondere smaak van zwarte knoflook. Dit smakelijke en gemakkelijke zalmrecept kan als voorgerecht worden geserveerd of op zichzelf worden genoten. Probeer dit eenvoudige en toch […]