Escabeche van witvis

Escabeche van witvis

Escabeche van witvis is een gerecht dat doorgaans bestaat uit een schotel van gepocheerde of gebakken vis, dat voor het opdienen wordt gemarineerd in een zuur mengsel. Deze zure marinade is meestal azijn, maar kan ook bestaan uit het sap van citrusvruchten. Het marineren gebeurt (gedurende een of meer nachten) in de koelkast. Het gerecht […]

Slawrap met pittige kipgehaktballetjes

Slawrap met pittige kipgehaktballetjes

Geniet van deze slawrap met pittige kipgehaktballetjes als lunch, diner of als aperitiefhapje. Deze snelle en gemakkelijke kipgehaktballetjes zitten boordevol smaak voor een lekkere maaltijd die nog steeds indrukwekkend is. Door de kipgehaktballetjes in de oven te garen, ontstaan er steviger gehaktballetjes. Daarna rol je ze door de heerlijke saus voordat ze in de slawrap […]

De lekkerste gehaktballen

De lekkerste gehaktballen

Dit zijn echt de lekkerste gehaktballen.

Zoete aardappelsalade met maïs en zwarte bonen

Zoete aardappelsalade met maïs en zwarte bonen

Deze zoete aardappelsalade met maïs en zwarte bonen is een heerlijke vegetarische salade gemaakt van gebakken gekruide zoete aardappelblokjes en gegrilde maïskolven. Daarbij nog zwarte bonen en een romige dressing gemaakt van Griekse yoghurt en avocado. Hoera! Het warme weer is hier, het is het seizoen van grillen en allerlei soorten salades. Maar deze salade […]

Cola kipkluifjes

Cola kipkluifjes

De lekkerste kluifjes die je ooit gegeten hebt.

Spaanse gehaktballetjes Albóndigas

Spaanse gehaktballetjes Albóndigas

Mijn broer woont op Ibiza en hier heb ik deze gehaktballetjes voor het eerst gegeten. Lekker, ik waan mij weer op Ibiza. Deze balletjes zijn ook heerlijk met spaghetti.

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden