Ik had zin in een warm ontbijt. Had nog wat gekookte bulgur over en heb dit opgewarmd met melk en kaneel. Daarna naar smaak honing toegevoegd. Met deze bulgur ontbijtpap met granola kan ik er weer even tegenaan. Je kunt de bulgur natuurlijk ook koken zoals hieronder beschreven staat en dan gelijk warm serveren. […]
Pilaf of Pilav is een (bij)gerecht uit het Midden-Oosten, bestaande uit een graansoort, meestal rijst, die eerst wordt gefruit in olie en vervolgens onder toevoegen van bouillon gaar wordt gesmoord. Afhankelijk van de landstreek worden er bepaalde kruiden, specerijen, groenten, peulvruchten en vlees toegevoegd. Volgens velen is het een gerecht dat uit de vroeg-Ottomaanse (Turkse) […]
Lekkere frisse salade door de geroosterde citrus erin.
Het leuke van dit gerecht is dat je het warm, lauwwarm of koud kunt eten. Deze bulgursalade met pittige zalm is een verfrissend, gezond en hartig gerecht. Pittige gekarameliseerde zalm op een bulgursalade boordevol vezelrijke granen en eiwitten. Dit lichte, maar toch hartige gerecht is eenvoudig, vullend en verrukkelijk lekker. Is er nog iemand uitbundig […]