Soto Ajam, een Indonesische versie van kippensoep, is een heldere kruidenbouillon die wordt opgefleurd door verse kurkuma en kruiden, met dunne rijstnoedels of rijst. De soep wordt geserveerd in een kom, met een gekookt ei, taugé, sugar snaps en gebakken uitjes en is stevig genoeg voor een maaltijd. Je kunt Indonesië niet bezoeken zonder Soto […]
Deze heerlijke kruidige en makkelijk te maken kippenbouten met Baharat kruidenmix moet je eens proberen. Sappige gebakken kippenbouten krijgen een Midden-Oosterse make-over met een gedurfde pittige harissa met een van mijn favoriete warme kruidenmixen baharat 7-kruidenmix. Het beste kipdiner dat je ooit zult maken! Baharat De baharat 7-kruiden (Arabisch voor kruidenmix) is een geurige […]
Een heerlijk Marokkaans tajinegerecht (dat niet per se in een tajine bereid hoeft te worden maar dat ook gewoon in een pan kan), met die verrukkelijke combinatie van de smaken zoet en hartig. Deze kiptajine met pompoen en honing heeft geweldige smaken gecombineerd met traditionele Marokkaanse specerijen en kruiden. Die voegen veel warmte en smaak […]