Limoncello cream cocktail met citroenijs

Limoncello cream cocktail met citroenijs

Deze Limoncello cream cocktail met citroenijs kan je als nagerecht serveren of als een heerlijk drankje op een warme zomermiddag of avond drinken. Het is een unieke cocktail gemaakt van een heerlijke Limoncello cream van Pallini.   Limoncello cream   Deze zalige Limoncello cream is een romige citroenlikeur gemaakt van Limoncello en verse kokosolie. Het […]

Aardbei mocktail

Aardbei mocktail

Het is volop het seizoen van de Hollandse aardbeien. Heerlijk, wij zijn gek op die rode zomerkoninkjes en ik probeer er altijd zoveel mogelijk van te genieten. Ik heb nu een aardbei mocktail gemaakt, een heerlijk zomers drankje waarmee je jong en oud een plezier doet. Verse aardbeien, citroen en munt, een hemelse combi.   […]

Kersen munt mocktail

Kersen munt mocktail

Het is kersentijd, heerlijk. Kersen zijn lekker om zo te eten, maar je kunt ze ook verwerken in hartige of zoete gerechten en natuurlijk ook in drankjes. Laten we de zomer vieren met deze zalige kersen munt mocktail. Je kunt er ook een cocktail van maken door er een scheutje drank in te doen zoals […]

Bramen Gin Fizz

Zoveel bramen in de tuin, wat moet je ermee doen. Nou deze heerlijke bramen Gin Fizz maken bijvoorbeeld. Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op gin. Dus gebruik ik altijd een excuus om een cocktail te maken met gin. Deze cocktail is een goed excuus toch?   Gin Fizz   Gin Fizz is […]

Pakora's van vergeten groenten

Pakora’s van vergeten groenten

Pakora is een Indiase beignet. Men haalt de ingrediënten door een beslag van kikkererwtenmeel en frituurt het dan. Pakora’s kunnen gemaakt worden van uien, groenten, maar ook van vlees. Ik heb nu heerlijke pakora’s van vergeten groenten gemaakt. Deze gefrituurde snack, gemaakt met een verscheidenheid aan groenten en kruiden, is uiterst verslavend. Het is een […]

Tempura van asperges

Tempura van asperges

Krokante tempura van asperges met een romige zoete chilisaus is gemakkelijk thuis te maken en in een mum van tijd klaar. Een snel en verslavend gerecht, wees erop voorbereid dat je dit vaker wilt maken. Tempura van asperges is lekker als lunch, voorgerechtje of als borrelhap. De truc voor een licht en knapperig beslag is […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden