Ik zag diverse kleuren bloemkooltjes liggen bij mijn groenteboer op de markt. Om de mooie kleuren te behouden heb ik ze rauw gebruikt in deze gekleurde bloemkoolcouscous salade. Glutenvrije, veganistische couscous gemaakt van rauwe gekleurde bloemkool, appels, noten en cranberry’s. Tegenwoordig vermijden zoveel mensen tarwe of gluten. Daarom is het maken van een couscous van […]
Een heerlijk Marokkaans tajinegerecht (dat niet per se in een tajine bereid hoeft te worden maar dat ook gewoon in een pan kan), met die verrukkelijke combinatie van de smaken zoet en hartig. Deze kiptajine met pompoen en honing heeft geweldige smaken gecombineerd met traditionele Marokkaanse specerijen en kruiden. Die voegen veel warmte en smaak […]
Dukkah is een Egyptisch specerijennotenmengsel. Ik ben er gek op!
Maak kennis met mijn nieuwe favoriete recept voor broccolisalade… ook wel het beste bijgerecht bij veel gerechten! Met een licht romige dressing is het fris, gezond en heerlijk. Broccolisalade is een van mijn favoriete saladerecepten met verse broccoli, knapperig appel, zoete rode ui en amandelen, allemaal met een lekkere dressing. Het is altijd een van […]