Eindelijk lagen ze in de supermarkt bij ons in het dorp, de driehoekige knäckebröd van Leksands. En ik ga nu heerlijke belegde crackers maken met deze driehoekjes. De eerste is een cracker met haring en komkommer geworden. Natuurlijk kan je voor dit recept ook een ander soort cracker of knäckebröd gebruiken. Je kunt ook mierikswortel […]
Dit recept komt uit het kookboek is ¡kook!. Het is niet alleen een kookboek maar ook een boek vol gezonde tips met daarbij natuurlijke heerlijke en gezonde recepten. Ik heb de Gravad Lax met rode biet mijn eigen twist gegeven en ik moet zeggen dat het een zalig gerechtje geworden is. Ik heb behalve rode […]
Deze pompoen hasselback is weer eens een hele andere manier om pompoen te bereiden. Je hebt hiervoor een flespompoen nodig. Het is een spectaculair bijgerecht tijdens een dinertje. Het kost even tijd, maar dan heb je ook wat. Misschien ken je de Hasselback aardappel wel, het is een aardappelrecept waarbij de aardappel in een waaiervorm […]
Als je je afvraagt of dillepesto gewoon basilicumpesto is, gemaakt met dille… dan heb je niet helemaal gelijk. Ik maakte het op een avond klaar om te serveren bij een groot bord gegrilde groenten en ik vond het zo lekker. Daarom heb ik het recept uitgewerkt en gedeeld met jullie. Dillepesto is ontzettend lekker en […]