Dit recept voor orzo met snijbiet en spekjes in een romige kruidensaus is een eenvoudig gerecht of bijgerecht met bladgroenten, pasta en spek in één! Ik hou van mijn groenten, vooral in combinatie met uitgebakken spek. Het maakt de smaak compleet en als ik het aan snijbiet toevoeg, is het onweerstaanbaar. Orzo met snijbiet […]
Deze knapperige chocolade cornflakes koekjes zijn de makkelijkste no bake cornflakes versnapering, gemaakt met slechts een handvol ingrediënten. De chocolade hoopjes met cornflakes zijn een perfect tussendoortje. Kinderen vinden het geweldig om ze te maken en te eten en jij ook! Iedereen houdt van deze knapperige snoeperij, ongeacht hun leeftijd. Haal het hele gezin in […]
Een heerlijke vijgencocktail op basis van gin met zelfgemaakte vijgenjam. Deze zoete en geurige vijgen gin & tonic cocktail is een heerlijke cocktail die je in de herfst moet drinken. Kruip lekker bij het vuur en geniet van een perfecte gin-tonic gemaakt met vijgenjam en verse rozemarijn. Het is heel makkelijk te maken en smaakt […]
Als je een snel recept voor doordeweekse avonden nodig hebt, probeer dan deze tortilla met zalm en avocadocrème eens. Deze eenvoudige tortilla’s zijn in 20 minuten, met slechts een paar ingrediënten gemaakt en zijn gezond, voedzaam en boordevol smaak. Of je nu op zoek bent naar een visgerecht of een verantwoorde maaltijd nodig hebt, deze […]
In de oven geroosterde pompoen met een pittige pepersaus en knapperige uien is een bekend gerecht uit Turkije. Eet het als vegetarisch hoofdgerecht of als bijgerecht bij een vleesgerecht. Deze Sinkonta ovenschotel met pompoen en uien is een heerlijke manier om pompoen eens op een andere manier te bereiden. Sinkonta Sinkonta is een […]
Deze toast met pesto, burrata en ham lijken in eerste instantie misschien op de klassieke Italiaanse ingrediëntencombinatie, maar ze hebben een leuke, onverwachte twist: pittige chili-olie. Zelfgemaakte basilicumpesto met burrata, Prosciutto crudo ham en chili-olie, allemaal geserveerd op een geroosterd zuurdesembrood. Dit is absoluut mijn nieuwe favoriete lunch. De laatste tijd heb ik zin in […]
Ik heb heel veel regenboog snijbiet in mijn tuin staan. Tijd om een flinke bos te snoeien en te verwerken in een gerecht. Deze keer heb ik het verwerkt in een lekkere galette met snijbiet en prei. De groenten liggen in de galette op een bedje van verse roomkaas en geraspte oude kaas, hierdoor is […]
Goudbruine, in de pan gebakken tosti met kimchi staat vandaag op het menu! Gesmolten kaas met een pittige kimchi tussen twee dikke sneetjes zuurdesembrood. Dit was zo’n heerlijke combinatie, dat ik er niet eerder aan gedacht heb om het te proberen! Ik ben een echte avonturiers en als het gaat om het vinden van nog […]
Deze tortilla taart met Buffalo kip is een van mijn favoriete doordeweekse maaltijden. Pulled kip wordt gemengd met een zelfgemaakte Buffalo saus en gelaagd met kaas tussen tortilla’s. Bak het in de oven tot de kaas smelt en klaar! Geweldig om te maken met restjes gebraden kip. Je trekt de gegaarde kip uit elkaar met […]
Dit appelcider Mojito cocktail recept is een van mijn nieuwe favoriete cocktails voor de herfst! Gekruid, levendig en licht zoet, het heeft alle smaken van een klassieke rum mojito plus een flinke scheut appelcider. Deze zoete en kruidige appelcider Mojito is het perfecte cocktailrecept voor de vroege herfst. Geserveerd in glazen met ijs, kan je […]