Deze soep is ideaal om de restjes pasta’s die je nog in de kast hebt staan op te maken. Een romige soep boordevol gehakt, groenten en pasta. Deze voedzame pastasoep is zo geruststellend en vereist alleen de basisbenodigdheden uit de voorraadkast. Het is ongelooflijk eenvoudig te maken, maar toch rijk en vol smaak. Het maakt […]
Een beetje zoet en een beetje pittig, deze gekruide gekonfijte kumquats worden gestoofd in een sinaasappellikeur met kaneelstokje, steranijs, sinaasappelrasp en sinaasappelbloesemwater. Het vereist ongeveer 40 minuten actieve tijd en het zal alles naar een hoger niveau tillen, van toast tot yoghurt tot ijs! Ik beloof! Ik heb Griekse yoghurt met gekonfijte kumquats geprobeerd en […]
Dit gekarameliseerde knoflooktaartrecept komt uit het boek Plenty van chef-kok Yotam Ottolenghi. Plenty is een kookboek over groenten met interessante en inspirerende manieren om ze te koken. Alles wat ik er tot nu toe van heb gemaakt was heerlijk, en deze gekarameliseerde knoflooktaart is een van mijn favoriete recepten. Ik ben dol op gekarameliseerde knoflook, […]
Champorado is een zoete rijstpudding gemaakt met cacao, hiervoor wordt een soort paprijst gebruikt.
Om dit als ontbijt te eten is toch wel een guilty pleasure.
Dit ijs is zo simpel te bereiden en o zo lekker.
Dit vrij eenvoudige recept voor aardbeiendrank is het favoriete zomerdrankje. Het is zelfgemaakt en je hebt slechts vier basis ingrediënten nodig! De ultieme zomeropfrisser, makkelijk en gezond! Fris citroensap wordt gemengd met rijpe aardbeien en gezoet met rietsuiker (of een suikervervanger) om de perfecte balans tussen zuur en zoet te creëren. Deze aardbeiendrank is helder […]