Ik had smoked pulled chicken oftewel pulled kip gekocht bij mijn online slager en wilde daar iets lekkers mee maken. Het zijn deze heerlijke pulled kip taco’s met salsa geworden. Snel klaar en ik denk dat jouw hele gezin dit lekker zal vinden. Ik ben verliefd geworden op dit recept. Simpel, snel en lekker! Stel […]
Alle mosselfans, opgelet. Ik heb namelijk een heerlijk mosselrecept voor jullie. Deze mosselen in citroen knoflooksaus is weer eens een hele andere manier om mosselen te bereiden. Persoonlijk ben ik dol op mosselen en als we ze eten, kook ik het vaak in een wijn of bouillon. Ik bereid het gewoon met wat smaakmakers zoals […]
‘Aangebrande’ stukjes varkensvlees zijn snel een barbecueklassieker geworden en terecht want het is vingerlikkend lekker! Maar als jij geen barbecue of een smoker thuis hebt, maak dan deze buikspek burnt ends uit de oven. Ik laat jou zien hoe jij jouw uw eigen burnt ends thuis in de oven kunt maken en daar heb je […]
Als jij iemand bent die denkt dat lamsvlees intimiderend kan zijn om te bereiden, begin dan met deze lamsstoof met venkel. Als jij net begint met lamsvlees, dan is deze stoofpot (net zoals een runderstoofpot) het geheim om het vlees low and slow te stoven tot het supermals is. Lamsvlees heeft een geweldige diepte van […]
Deze simpele spaghetti met zongedroogde tomaten is supersnel klaar. Licht, verfrissend en een perfect idee voor een snelle lunch of diner! Het is nauwelijks een recept te noemen, zo makkelijk is dit gerecht. Het is een favoriet recept, vooral omdat het zo snel te bereiden is. Er zijn maar heel weinig ingrediënten nodig en het […]
Je kunt heel goed een hele vis bereiden in een airfryer. Deze kleine wijtingen zijn in no-time gegaard in de airfryer. Deze Wijting met citroen, olijven en kappertjes is ideaal om te bereiden in de airfryer. Maak er een lekkere dressing bij met Italiaanse smaken. Mocht je liever filets gebruiken, vraag jouw visboer of hij […]
Eenvoudig te maken en toch heerlijk om te eten. Deze mossel fritters met maïs en prei zijn perfect als borrelhapje, voorgerecht of avondmaaltijd. Dit recept gebruikt een klassiek fritterbeslag, samen met een paar extra ingrediënten om het lekker op smaak te brengen. Als je van mosselen houdt, is dit een geweldig gerecht om mosselen eens […]
Overgewaaid uit Amerika, zijn we nu ook allemaal smash burgers aan het bakken. Ik heb nu ook smash burgers met uien gemaakt met producten uit onze eigen polder. Het vlees en de uien komen namelijk van lokale boeren, het zijn dus polder smash burgers geworden. Ongelooflijk lekker en zo gemakkelijk te maken. Dit is een […]
Scholfilets hebben een neutrale smaak, daarom is het lekker om deze vis op smaak te brengen met specerijen, ik heb nu beetje ras-el-hanout gebruikt. En bij de scholfilets heb ik een bloemkoolcouscous gemaakt. De bloemkoolcouscous heb ik op smaak gebracht met verse kruiden zoals dille en koriander en daardoor nog g pistachenoten en granaatappelpitjes gemengd. […]
Manlief houdt niet van blauwe kaas en mosterd (zegt hij). Maar hij is wel dol op een goede steak. Vandaag heb ik een steak met blauwe kaas mosterdsaus gemaakt en wat denk je? Hij vond de saus verrukkelijk! Echt waar, vroeg ik hem nog. Ja, heerlijk! Nou dit zijn jouw twee niet zo favoriete ingrediënten […]