Vegetarische pasta met paddenstoelen en een heerlijke Stroganoff saus erbij. Deze vegetarische pasta met Stroganoff paddenstoelen is snel en gemakkelijk te maken in ongeveer 30 minuten en zit boordevol smaak en is absoluut heerlijk als vleesloos diner geserveerd met al dente pasta. Mijn recept voor traditionele tournedos Stroganoff is al lang een van de […]
Dit is mijn versie van een Nigella-recept (uit haar Nigellissma boek) dat op zijn beurt gebaseerd is op een traditioneel Siciliaans recept: pasta con le sarde (pasta met sardientjes). Nigella heeft de sardines vervangen door gerookte makreel, maar de rest van de ingrediënten zijn heel typerend voor de Siciliaanse voorraadkast: rozijnen, pijnboompitten, kappertjes en Marsala-wijn. […]
Pasta met bonen en kaassaus is een uiterst lekker pastagerecht gemaakt van verse, geblancheerde sperziebonen, peultjes en doperwten geserveerd met zachte pasta, pittige chorizo in een romige kaassaus. De ingrediëntencombinatie in dit unieke pastagerecht zorgt voor een goed afgeronde maaltijd waar uw smaakpapillen dol op zullen zijn. Dit is echt een heerlijk gerecht, met zoveel […]
Paella met een Hollandse twist.
Ben jij wel eens in Amerika geweest en heb je daar wel eens in een van de beroemde Outback Steakhouses gegeten? Elke keer als ik in de USA was, wilde ik toch minimaal een keertje dit restaurant bezoeken. De blooming onion is o.a. een van hun beroemd gerechten, die moet je echt proberen! En natuurlijk […]
En ik heb weer zo’n heerlijk herfstachtig gerecht voor jullie. Namelijk deze verrukkelijke pasta met gebakken spruiten, pompoen en paddenstoelen. Combineer spruitjes, pompoen, met orzo om een gemakkelijke herfstpasta te maken. Deze pasta is heerlijk en ook nog eens goed voor je. Een eenvoudig pastadiner maakt de maaltijd gemakkelijk. Combineer een paar gezonde ingrediënten om […]
Lasagne vellen op een andere manier gebruikt.