En weer zo’n heerlijke verwen broodje. Nu de meesten van ons thuis werken, hebben we wellicht wat meer tijd om wat uitgebreider te lunchen. Jezelf verwennen met een lekkere ciabatta met zalmsalade als middageten. Moet kunnen toch? Lunchen jullie af en toe ook wat uitgebreider thuis? Zalm Ik heb hiervoor een lekker warm […]
Ik had ooit eens een heerlijk gerecht gemaakt uit de HelloFresh box en die vond ik toen zo lekker dat ik deze nog eens wilde maken. Ik heb het recept voor de Kokos-vissoep op de HelloFresh site gevonden en het nu weer een keertje gemaakt. Het is deze Aziatische kokos vissoep met zalm geworden. Ja, […]
In deze rare tijd moeten wij onszelf af en toe maar verwennen. Dat kan door een lekker broodje voor de lunch klaar te maken voor jezelf. Vandaag stond er een broodje tonijn met groene kruidensaus op het menu, simpel maar oh zo lekker. Ik had nog wat Green Goddess saus over van een recept en […]
Ik kwam tot de ontdekking dat ik niet eens een recept van fish and chips op de blog had staan. Hoog tijd om het te maken en het recept met jullie te delen. Fish, chips & mushy peas is een klassiek gerecht uit de Britse keuken. Ik heb er ook nog een lekkere ravigottesaus bij […]
Ik was de voorraadkasten aan het opruimen en vond een pak zwarte pasta. Ik wist niet eens meer dat ik dit had, hoog tijd om het te gaan gebruiken. Ik vind deze pasta – welke zwart gekleurd is door inktvisinkt – altijd erg lekker met vis en daarom heb ik de zwarte pasta met zeevruchten […]
Dit vispotje van kabeljauwhaasjes en orzo is ook weer zo’n heerlijk eenpansgerecht. Als je gek bent op vis, moet je dit echt eens proberen. Je bakt/kookt alles in een bakpan en na ongeveer 25 minuten heb je een lekkere maaltijd op tafel staan. Zet de pan gewoon op tafel en smullen maar. Vis […]
Ik mocht van Princes o.a. twee blikjes gerookte sardientjes ontvangen en ik had ook spaghetti van La Molisana in huis. De combinatie was snel gemaakt, ik ging deze twee combineren in deze heerlijke Spaghetti tomaatjes en sardientjes. Een super makkelijk te maken pastagerecht met heel veel smaak. Pasta Wij zijn gek op pasta, […]
Ik mocht meedoen aan een ontzettende leuke online kookworkshop met Alain Caron. De dag ervoor ontvingen wij een doos met 5 flessen (!) wijn voor dit diner en op de dag zelf twee dozen vol kraak verse producten van Lindenhoff. Het diner was voor vier personen, maar onze gasten belden op het laatst af omdat […]
Ik had een hele zalmzijde in de aanbieding gescoord en wilde daar iets speciaals mee doen. Nu heb ik al wel een paar rode gravad lax recepten op de site staan, maar ik wilde jullie het recept van deze hele zalmzijde niet onthouden. De rode biet gravad lax heeft een prachtige rode kleur en zal […]
Ik had nog nooit van butter en eek gehoord, maar er was iemand zo vriendelijk om mij hierop te wijzen via mijn site. Butter en eek is een typische saus uit Volendam en bestaat uit slechts twee ingrediënten, namelijk boter en azijn. Deze heerlijke saus wordt natuurlijk bij vis geserveerd. Ik heb Kabeljauw met butter […]