Maak mijn eenvoudige no bake aardbeien cheesecake, het perfecte, frisse en romige recept dat iedereen lekker zal vinden. Het is een verse, smelt-in-je-mond cheesecake vol zoete en fruitige aardbeiensmaak. Deze decadente cheesecake ziet er elegant uit en smaakt verrukkelijk, en kan in 25 minuten worden gemaakt. Natuurlijk moet het nog wel opstijven in de koelkast. […]
Romige Mexicaanse chowder is de perfecte soep om toe te voegen aan je soeprecepten! Het is heerlijk smaakvol en zeer bevredigend. Dit is een van mijn soeprecepten waarvan ik weet dat je deze bij de hand wilt houden! Als er één soort recept is waar jullie echt dol op lijken te zijn, dan zijn het […]
Ik zag diverse kleuren bloemkooltjes liggen bij mijn groenteboer op de markt. Om de mooie kleuren te behouden heb ik ze rauw gebruikt in deze gekleurde bloemkoolcouscous salade. Glutenvrije, veganistische couscous gemaakt van rauwe gekleurde bloemkool, appels, noten en cranberry’s. Tegenwoordig vermijden zoveel mensen tarwe of gluten. Daarom is het maken van een couscous van […]
Deze makkelijke tarwecouscous met worstjes en groente is perfect voor drukke avonden wanneer je behoefte hebt aan een stevige en heerlijke maaltijd op tafel. Tarwekorrels, een lekker gekruide worst, groenten en sinaasappel lijkt een simpele combinatie, maar samen creëren ze een heerlijk en smaakvol gerecht. Dit lekkere recept voor worst en couscous is er een […]
Een zoete stevige knabbel, voor als je ineens zoete trek hebt maar wel iets verantwoords wilt eten. Zelfgemaakte mueslirepen die goedkoper, lekkerder en veel gezonder zijn dan uit de winkel. Smaakt naar een taaie karamel bezaaid met noten en fruit! Uitstekende manier om willekeurige overgebleven noten en gedroogd fruit te gebruiken. Zin in knapperige mueslirepen? […]
Er is een mooi contrast van texturen, met de knapperige venkel en rode kool, zachte bieten en sappige sinaasappels. Het gerecht heeft een Midden-Oosterse ondertoon, door de combinatie van sinaasappels en bieten, en de tahin in de dressing. Als je op zoek bent naar iets anders en lekkers voor de lunch, dan is deze rode […]
Red Velvet zonder de kleurstof? Zeker weten! Rode bieten fungeren als natuurlijke kleurstof in deze super smeuïge cupcakes met een rijke roomkaastopping. Door de bieten en citroensap toe te voegen voor de zuurgraad, blijven de kleuren behouden, waardoor de cupcakes nog roder worden. Niemand zal weten dat er groenten in zitten, dus wij vertellen het […]
Deze rabarber tarte tatin is een eenvoudige manier om een Franse klassieker op tafel te toveren met ons favoriete seizoensfruit. Dit is een eenvoudig en absoluut fantastisch dessert! Je kunt een grote tarte tatin maken, of eenpersoonstaartjes zoals ik nu gedaan heb. Ik ben dol op rabarber, op welke manier dan ook, vooral als dessert […]