Dille citroenboter

Dille citroenboter

Deze dille citroenboter is snel en super eenvoudig te maken. De kruidenboter past heel goed bij vis, zeevruchten, biefstuk, kip of aardappelen. Het versterkt niet alleen de smaak, maar maakt ze ook extra romig en sappig. Het maken van een kruidenboter is ook een geweldige manier om dit kruid te gebruiken, als je er veel […]

Bulgursalade met haring

Bulgursalade met haring

Vandaag is de start van het nieuwe seizoen van de Hollandse Nieuwe. Deze nieuwe haring is lekker vol en vet volgens de kenners. En ik ben tussen de buien door op mijn fiets naar de visboer gereden om ze te halen en deze lekkere salade met haring voor jullie te maken. Deze bulgursalade met haring […]

Farfallesalade met garnalen

Farfallesalade met garnalen

Een heerlijke frisse zomers pastasalade gemaakt van farfalle, garnalen, sojaboontjes en komkommer. Met daarbij een yoghurtsaus. Deze farfallesalade met garnalen is een smaakvolle mix van garnalen, verse groenten en romige saus met farfalle pasta. Een licht en verfrissend bijgerecht of hoofdgerecht dat perfect is om een jouw gezin te voeden!   Pastasalade   Met een […]

Pasta met grote garnalen, zeekraal en dille

Pasta met grote garnalen, zeekraal en dille

Lasagne vellen op een andere manier gebruikt.

Rode bietenstamppot met mierikswortel en dille

Rode bietenstamppot met mierikswortel en dille

Vandaag is het weer eens tijd voor een lekkere stamppot. Deze vegetarische rode bietenstamppot met mierikswortel en dille heeft een extra kick door die mierikswortel. Ik heb hiervoor gekookte bietjes gebruikt, maar je kunt zelf ook rauwe bietjes zelf lekker poffen in de oven. Aardse rode biet wordt gecombineerd met vurige mierikswortel is een fantastische […]

Zweedse gehaktballetjes

Zweedse gehaktballetjes

Een van de bekendste Zweedse gerechten.

Copyright 2025 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing