Een zoete stevige knabbel, lekker ’s morgens bij de koffie of ’s middags bij de thee. Deze flapjacks met pecannoten en cranberry’s zijn geliefd vanwege hun zachte, fudgy textuur en smaak. De flapjack is gemaakt van glutenvrije haver en zit boordevol geroosterde pecannoten en cranberry’s. Er gaat niets boven een vers flapjack bij een […]
Een fish pie is een visschotel uit de oven. Het is een traditioneel gerecht wat oorspronkelijk uit Engeland komt. De fish pie kan bereid worden met diverse soorten vis, zoals kabeljauw of heilbot, maar ook met zalm, gerookte vissoorten en/of garnalen. Vaak wordt er ook nog gekookte eieren in verwerkt. Ik heb een fish pie […]
Deze marmelade is heerlijk op een geroosterde boterham of beschuit. Je kunt het ook serveren bij een kaasplankje of kip en/of varkensvlees.
Na een feestje hield ik nog een heel stokbrood over en heb het verwerkt in dit zalige dessert. Je kunt natuurlijk ook ‘oude’ boterhammen hiervoor gebruiken. Deze broodpudding met kersen en chocola is het perfecte en gemakkelijke recept om vooraf te bereiden voor vrienden en familie. De rijke chocolade, lekkere kersen en zoete brood zorgen […]