Shakshuka is een gerecht uit de Midden-Oosterse keuken en wordt meestal geserveerd in een pan of tajine met een stuk brood om in de saus te dippen. Het is een groentemengsel van tomaten, paprika, pepers en knoflook gebakken in de pan met daarin eieren gepocheerd. Het wordt meestal als ontbijt gegeten. Ik heb nu een […]
Ik eet graag seizoens-producten, dus toen ik romanesco bij de groenteboer zag liggen, wist ik dat ik een recept wilde bouwen rond deze prachtige groente. Zo is romanesco salade met parelgort ontstaan. Romanesco Romanesco behoort tot de brassica-familie, samen met andere kruisbloemige groenten zoals kool, bloemkool en spruitjes. Romanesco is qua smaak en […]
Zie je raapstelen bij de groenteboer liggen, dan weet je dat de lente eraan komt. Deze voorjaarsgroente is het jong geoogste blad van de meiknol. De licht groene blaadjes zijn langwerpig en ingesneden en je kunt het heel goed verwerken in een lekkere salade. Ik heb nu een salade van raapstelen en avocado met nog […]
Deze prachtige quinoa salade met gekleurde wortels en feta is een warme salade die prima past als vegetarisch hoofdgerecht of heerlijke bijgerecht. Dit lauwwarme saladerecept is stevig en gezond. Het is een kleurenpracht van de gekleurde wortels, verse kruiden, quinoa sinaasappel, avocado en granaatappelpitjes. Dit is een recept waar je je goed bij voelt: het […]
Dit is weer een andere manier om een pannenkoek te maken.
Ik heb het lekkerste recept voor pastasalade om vandaag met jullie te delen! Nu houd ik van een goede pastasalade. Dat heb ik altijd gedaan en dat zal waarschijnlijk altijd zo blijven. Het recept dat ik vandaag met jullie deel, staat in mijn top 5 van favoriete pastasalades ooit en deel ik het met jullie. […]