Geroosterde radijsjes met knoflook

Ben jij ook zo gek op radijsjes? Meestal eten we ze rauw, zo uit het vuistje of in dunne plakjes gesneden door een salade of op een boterham met kaas. Maar wist je dat je radijsjes ook warm kunt eten? Deze geroosterde radijsjes met knoflook is een super unieke manier om radijsjes eens anders te […]

Italiaans stoofpot Peposo

Italiaans stoofpot Peposo

Deze stoofpot met suddervlees komt oorspronkelijk uit Toscane in Italië. Om precies te zijn uit het Toscaanse dorp Impruneta, de plek waar het terracotta aardewerk vandaan komt. Het verhaal gaat dat de arbeiders van deze groeven, vlees met wijn en veel peper meekregen van thuis om het tijdens het werk daar urenlang in de bakovens […]

Zelf piri-piri kruidenmix maken

Zelf piri-piri kruidenmix maken

Ik had ooit eens een blikje piri piri kruiden gekocht, maar toen ik het weer wilde gebruiken was het bijna leeg. Heb in alle supermarkten in ons dorp gezocht naar deze kruiden, maar nergens te vinden. Nou dan ga ik maar zelf piri-piri kruidenmix maken. Aan de hand van de ingrediënten die op het blikje […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden