Zwarte bonensaus met rundvlees is een klassieker, maar deze orzo met zeevruchten in zwarte bonensaus is net zo lekker. De zwarte bonensaus, die bekend staat om zijn hartige en smaakvolle smaak, gaat ook heel goed met vis en ook met zeevruchten. Dit fusion gerecht is zo belachelijk snel en gemakkelijk te maken, dat je het […]
Een populair gerecht in Korea is Jjajangmyeon oftewel Koreaanse noedels met zwarte bonensaus. Het wordt gemaakt van fijngesneden varkensvlees, zwarte bonensaus en groente en het wordt geserveerd met noedels. Een simpel en supersnel te maken gerecht met mega veel smaak door de zoutige zwarte bonensaus. Jjajangmyeon Er bestaan verschillende variaties op dit gerecht […]
Wil je een snelle en lekkere Oosterse maaltijd op tafel zetten, maak dan deze noedels met bavette en paddenstoelen in zwarte bonensaus. Veel lekkerder dan de afhaal en net zo snel bereid. Ideaal voor een doordeweekse dag, maar natuurlijk ook een super gerecht in het weekend. Heerlijke pittige steak met een paddenstoelenmix en noedels, wat […]
Voor deze paddenstoelspiesjes met zwarte bonensaus heb ik koningsboleten gebruikt. Deze grote paddenstoel leent zich hier uitstekend voor. Het is een heerlijke vegetarische spies, waarmee je de vleeseters ook een plezier doet. Door de hartige zwarte bonensaus en het stevige vlees van de paddenstoel is het een geweldige vleesvervanger. Deze spiesjes zijn natuurlijk ook een […]
Ik werd uitgedaagd om voor Wijngoed Wilgenhorst een paar recepten te maken bij hun wijnen. De witte wijn Fleurie is een geurige, volle en kruidige wijn van de Sauvignier Gris druif. Ik had al Vis met witte wijnsaus en druiven gemaakt en vond het leuk om ook een heel ander gerecht bij de wijn te […]