Wij nemen elke morgen de tijd om goed te ontbijten en elke ochtend verzin ik een ander ontbijtgerecht. Deze Cantaloupe meloen voor ontbijt is een verwenontbijtje. Neem een lekkere kleine zoete meloen hiervoor zoals een cantaloupe, honingmeloen of een Jimbee meloen. Ik had nog wat kokos cream staan in de koelkast, maar je kunt ook […]
De originele banana split was een dessert met banaan, ijs, slagroom en chocoladesaus. Het was een behoorlijk heftig nagerecht …. je kreeg namelijk een heel bord vol met banaanhelften met heel veel ijs erin en slagroom erop. Ik heb een moderne banana split voor ontbijt gemaakt. Met een topping van kokos cream met pindakaas en […]
Zomers maak ik toch wel regelmatig Sangria, hetzij de klassieke of met witte wijn of rosé. Deze Frozen Sangria is een ijskoude Sangria met bevroren wijn en vruchten. Deze bevroren cocktail is ideaal voor een snikhete dag om lekker af te koelen. Ik koop voor de Sangria altijd een fruitige huiswijn, het is zonde om […]
Ik had nog twee wraps over en wilde iets bijzonders voor zondagmorgen brunch maken. Zo kwam ik op het idee om een wentelteefje te maken van de wraps en vullen met zomerfruit, waarvan ik nog een doosje in de vriezer had liggen. Deze wentelteefje wrap met fruit is heerlijk als verwenontbijt, brunch of zelfs als […]
Dit is een heerlijke dessertwijngelei met vers zomerfruit als nagerecht. Uiteraard kan je daar nog een glas dessertwijn bij serveren maar dat hoeft niet. Het ziet er spectaculair uit en is toch eenvoudig te bereiden. Leuke afsluiter van een uitgebreid diner. Je maakt een gelei van de dessertwijn, dit laat je met vers fruit opstijven […]