Kimchi Okonomiyaki

Kimchi Okonomiyaki

Kimchi Okonomiyaki is een heerlijke mix van Japanse en Koreaanse gerechten, die de hartige smaken van een traditionele Japanse pannenkoek combineert met de pittige kick van kimchi. Perfect voor elke maaltijd, dit makkelijk te maken recept brengt een heerlijke unieke draai aan jouw tafel, met een onweerstaanbare mix van texturen en umami.   Okonomiyaki   […]

Craquelé speculaas beurre noisette koeken

Craquelé speculaas beurre noisette koeken

Deze craquelé speculaas beurre noisette koeken zijn zacht, chewy en vol met warme pittige smaken! Het zijn koeken die in smelten in je mond en het is een van mijn favoriete koekjes omdat het alle smaken van de winter heeft waar ik van hou! Door het koekjesdeeg in poedersuiker te rollen, krijgt het een gekreukelde […]

Stoofperen gembercake

Stoofperen gembercake

Ik had te veel peertjes gestoofd, maar dat is helemaal niet erg. Want met die stoofpeertjes kan je weer lekkere andere gerechten maken. Omdat we in de feestmaand zitten, heb ik deze heerlijke stoofperen gembercake gemaakt. Twee van mijn favorieten gecombineerd in een recept. Een gembercake met stoofpeertjes erop gebakken. Feestelijker wordt het niet!   […]

Dutch Baby met appel en karamel

Dutch Baby met appel en karamel

Dit is een geweldige, snelle en gemakkelijke Dutch baby met appel en karamel. Heerlijk als dessert of probeer het eens bij de brunch. Deze heerlijke Dutch Baby is een heerlijke smaakvariant op de traditionele Dutch Baby pannenkoek. Zo lekker dat je je bijna schuldig voelt als je hem eet als ontbijt! Het is heerlijk en […]

Pompoencake met kaneelsuiker

Pompoencake met kaneelsuiker

Deze pompoencake is zacht en smeuïg, vol met warme kruiden en gegarneerd met kaneelsuiker. De cake kan in een paar minuten worden gemengd met pompoenpuree en ingrediënten die je waarschijnlijk wel in de voorraadkast hebt liggen. Dit is een recept zonder gedoe. Het is perfect voor elk moment van de dag, het is supersimpel en […]

Gerookte tofu beignets

Gerookte tofu beignets

Mijn broer die al heel lang op Ibiza woont en daar chef-kok geweest is, deelt regelmatig foto’s van wat hij maakt in de familie app. Als ik om een recept vraag, krijg ik heel summier een aantal ingrediënten door en dat is het dan. Vorige week deelde hij foto’s van een soort gerookte tofu beignets. […]

Koeken gevuld met hazelnootpasta

Koeken gevuld met hazelnootpasta

Hazelnootpasta liefhebbers, deze is voor jullie! Deze koeken gevuld met hazelnootpasta zijn net als klassieke chocoladekoeken, maar ze zijn gevuld met gesmolten hazelnootpasta. Ik kan me geen betere verrassing bedenken om in te bijten! Ze zijn warm, kleverig en een van mijn favorieten! Hazelnootpasta is een van mijn favoriete guilty pleasures! Heerlijk rechtstreeks uit een […]

Kruimeltaart met vijgenjam en walnoten

Heerlijk ….. het is najaar en de verse vijgen liggen te lonken bij de groenteboer. Ik heb twee potten met heerlijke vijgenjam met kardemom, saffraan en rozenwater ervan gemaakt. En met die jam weer deze verrukkelijke kruimeltaart met vijgenjam en walnoten. Perfect voor bij de thee of koffie, of serveer het warm als een kruimelig […]

Karamel bronzies

Karamel bronzies

De meisjes waren te logeren en wilden natuurlijk weer bakken. Brownies, daar hadden ze zin in. Ik dacht dat ik nog genoeg chocolade in huis had, maar helaas. Wel had ik nog een zak Callebaut chocolade druppels Gold liggen in de voorraadkast. Laten we brownies maken met deze chocolade, zei ik tegen ze en dat […]

Tonijn en maïsbeignets

Tonijn en maïsbeignets

Als je binnen 20 minuten wilt eten en nog niets hebt voorbereid, zijn deze knapperige tonijn en maïsbeignets de oplossing! Het gebruik van tonijn uit blik is zo handig en snel en je weet dat je een goede eiwit-boost krijgt. Verdubbel het recept en je hebt ook nog een lekkere lunch voor de volgende dag! […]

Copyright 2025 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing