Een hele vis bereiden is niet moeilijk. Vooral niet op deze manier, je legt ze op een ovenplaat en de oven doet het werk. Probeer deze zeebrasem uit de oven met een mangosalsa eens, je zult er geen spijt van krijgen. Lekkere Oosterse smaken uit de oven. Manlief is gek op mango, dus die had […]
Als je nog nooit een hele vis bereid hebt, dan kan ik je deze zeebrasem op Marokkaanse wijze met parelcouscous aanbevelen. Je kruid de vis en zet de schaal in de oven. Dit is een heel erg makkelijke en heerlijke manier om vis te bereiden. Als je verse tuinbonen gebruikt, kook deze dan met couscous […]
Dit is een simpel maar o zo lekker visgerecht met dorade (oftewel zeebrasem). Het roosteren van de tomaten bij de vis verdiept de smaak in dit gerecht van geroosterde dorade. Hun gekarameliseerde sappen mengen zich met de olie, wijn, knoflook en rode peper, waardoor dit gerecht een hoger niveau bereikt. Op zoek naar een makkelijk […]