Mini cheesecake met pistache en chocolade

Mini cheesecake met pistache en chocolade

Deze heerlijke mini cheesecake met pistache en chocolade is geïnspireerd op Viral Dubai Chocolate Bar. De reep heb ik zelf (nog) niet gemaakt, maar al wel geproefd. Maar ik werd wel getriggerd om met de ingrediënten van de chocoladereep uit Dubai iets anders te maken. Deze kleine romige cheesecake is gevuld met pistachepasta, stukjes chocolade […]

Picanto’s speciaal gevuld met kaas

Picanto’s speciaal gevuld met kaas

Jaja, ik zal het maar bekennen. Ik ben dol op picanto’s! Geen frikandellen voor mij, maar de iets pittiger picanto. En nu heb ik ze ook nog extra lekker gemaakt, ik heb namelijk picanto’s speciaal gevuld met kaas. Dit moet je proberen! Heerlijke gevulde picanto met een smaakvolle kaasmix met paprika, Jalapeño en lente-ui. Ik […]

Tosti Jalapeño popper

Tosti Jalapeño popper

Zijn jullie ook zo dol op Jalapeño poppers van de barbecue? Deze met roomkaas gevulde jalapeño pepers met spek zijn een voortreffelijke mix van romige kaas, de iets pittige peper en het zoute spek. Nou dan heb ik geweldig nieuws voor jullie! Ik heb namelijk een tosti Jalapeño popper recept voor jullie. Deze tosti is […]

Mini cheesecake met gestoofde druiven

Mini cheesecake met gestoofde druiven

Deze schattige mini cheesecake met gestoofde druiven zijn een elegant dessert voor een speciaal dinertje bij jou thuis. Eén hap van deze mini cheesecake en het is alsof er een engeltje op je tong …. (je weet wel). Maak het voor een romantische avond met je lief of serveer het bij de koffie of een […]

Nachos met Mexicaanse maïssalade esquites

Nachos met Mexicaanse maïssalade esquites

Ik heb twee van mijn favorieten gecombineerd in een gerecht. En dat is deze heerlijke nachos met Mexicaanse maïssalade esquites geworden. Nachos zijn tortilla chips met een soort gesmolten kaas en toppings. Het probleem met veel nacho recepten is dat als je de chips met de toppings bakt, de chips snel drassig worden. Om dat […]

Pittige cheddar kaasdip

Pittige cheddar kaasdip

Deze heerlijke pittige cheddar kaasdip met Sriracha kan worden gebruikt om sandwiches op smaak te brengen, als spread voor crackers of rauwkost. Deze kaasdip is de beste! Het is kaasachtig, pittig (zo pikant als je wilt) en smeerbaar. Het is een soort spread die gemaakt wordt met fijn geraspte cheddar, verse roomkaas, mayonaise en een […]

Italiaanse ham en rucola rolletjes

Italiaanse ham en rucola rolletjes

Heerlijk hapje of voorgerecht die zo eenvoudig te maken zijn dat je binnen 10 minuten klaar bent. Deze Italiaanse ham en rucola rolletjes kan je van tevoren maken en vervolgens in de koelkast zetten tot je klaar bent om te serveren. Een feestelijk hapje om te maken en aan je gasten te geven als ze […]

Spinazieroulade met zalm en roomkaas

Spinazieroulade met zalm en roomkaas

Deze kleurrijke rollade begint met een luchtige spinaziecake die rond een romige vulling en gerookte zalm is gerold. Het kan van tevoren worden gemaakt, dus het is perfect voor een feestje. Deze spinazierollade heeft een heerlijke vulling van roomkaas, gerookte zalm en mierikswortel. Het is een eenvoudig recept dat zowel warm als koud wordt geserveerd. […]

Galette met hasselback aubergine

Galette met hasselback aubergine

Deze hartige galette met hasselback aubergine, zwarte knoflook en zwarte ui is eenvoudig te maken en ontzettend lekker. Het bevat ingrediënten boordevol smaak, waaronder de rijke aubergine, de iets zoete zwarte knoflook en ui en de pittige kaas. Deze hartige galette is zeker het hoogtepunt van elke maaltijd! Maak hem als vegetarisch voorgerecht of hoofdgerecht […]

Deze pindakaas chocolade taartjes hebben een knapperige bodem

Pindakaas chocolade taartjes

Deze pindakaas chocolade taartjes hebben een knapperige bodem die ik kant-en-klaar gekocht heb. De vulling bestaat uit een mega romige pindakaas en het heeft een zachte chocolade topping. Je hebt maar 7 ingrediënten nodig om aan de slag te gaan. De pindakaasvulling en chocoladetopping zijn no-bake, en de bodem koop je. Waarschuwing vooraf: dit gebakje/koek […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden