Deze malse en sappige varkenshaas gevuld met abrikozen en appel barst van de smaken. Gedroogde abrikozen, appels en gember vormen een fruitvulling die het varkensvlees perfect aanvult. Het hoogtepunt van dit hoofdgerecht is de saus. Een elegante en indrukwekkende presentatie voor elke speciale gelegenheid, vooral de feestdagen. Dit recept kost wat werk, maar het eindresultaat […]
Ik heb een heerlijk recept voor varkenshaas voor jullie. Deze varkenshaas met truffelroomsaus is makkelijk te maken en zal het goed doen op een etentje thuis. Maar het is ook heerlijk om gewoon doordeweeks te maken. Het klinkt fancy, maar dat is het niet. Ik heb gewoon een potje truffeltapenade voor de saus gebruikt, eigenlijk […]
Deze varkenshaas met heerlijke chutney is een feestelijk gerecht, ideaal voor een speciaal etentje of tijdens de feestdagen. De combinatie van vlees met een zoetzure chutney maakt het een echte smaakbeleving. Ik heb een kweepeer en cranberry chutney bij de varkenshaas gemaakt, en dat bleek een perfecte match te zijn. Chutney De chutney kun je […]
Op onze trip naar Terschelling hadden we de laatste dag een rum proeverij bij een lokale rum en whisky bottelaar. We hebben daar een paar heerlijke flessen rum en whisky gekocht en bij het weggaan kreeg ik nog een flesje Pedro Ximenez in mijn handen gedrukt. Heerlijk om te drinken bij een kaasplankje of bij […]
Ik heb niet zoveel varkenshaas recepten op de site staan, terwijl dit zo’n lekker stukje vlees is. Toen ik op TV een varkenshaas recept voorbij zag komen van good old Mary Berry, wilde ik dit gelijk maken. Het was ontzettend lekker en daarom deel ik het nu het recept voor Aziatische varkenshaas met sugar snaps […]
Deze varkenshaas met gegrilde groenten en mosterdsaus is een feestelijk gerecht. Serveer het tijdens een speciaal etentje of met de feestdagen. Ik heb een vijgen mosterdsaus bij de varkenshaas gemaakt en dit smaakte perfect bij het vlees en de gegrilde groenten. Varkenshaas De varkenshaas is het meest malse stukje vlees van een varken […]
Deze varkensmedaillons met cranberrybietcompote is een niet te moeilijk hoofdgerecht voor de Kerstdagen. Je kunt de compote ruim van tevoren maken, die hoef je dan alleen maar op te warmen. De varkenshaasjes snijd je alvast in medaillons en je wikkelt het spek eromheen. En de aardappeltjes kook je ook de dag ervoor, zodat je op […]
Deze Aziatische varkenshaas met kumquats is een snel roerbak gerecht. Ideaal voor een doordeweekse dag als je haast hebt, maar toch iets lekkers wilt eten. Ja en je hebt wel een paar Aziatische smaakmakers nodig voor dit recept, maar die kan je altijd weer gebruiken in andere roerbak gerechten. Kumquats De kumquat is […]
Deze varkenshaas met marsala en zwarte knoflook bereid je voor een speciaal etentje. Erg lekker met feestelijke dagen of als je bijzondere gasten hebt. Ik heb twee grote en mooie dikke varkenshaasjes gekocht hiervoor, deze kan je dan in mooie dunne plakken snijden als het vlees gebakken is. Zwarte knoflook en vijgen gaan heel goed […]
Van de overgebleven gebakken vlees van bijvoorbeeld de feestdagen of een etentje, maak je dit onweerstaanbaar broodje varkenshaas. Natuurlijk kan ook ander overgebleven vlees gebruiken, zoals rollade, steak of kip. Het gaat erom dat je van een restje nog iets lekkers kunt maken. Je kunt natuurlijk ook een extra stukje vlees of kip braden […]
Copyright 2025 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing