Gamba's al pil pil

Gamba’s al pil pil

Maak eens een tafel vol met tapas, deze gamba’s al pil pil horen daar zeker bij. Dit gamba gerecht is een snel en makkelijk traditioneel tapas recept, gemaakt met verse garnalen die heel snel worden gebakken in goede kwaliteit olijfolie, knoflook, rode peper en gerookte paprikapoeder en sissend worden geserveerd. Dit klassieke Spaanse tapas gerecht […]

Hummus met tonijn en olijven

Hummus met tonijn en olijven

Ik heb een heel bijzonder hummus recept voor jullie, namelijk deze hummus met tonijn en olijven. Maak eens een grote tafel met mezze (Arabische tapas), deze hummus doet het goed hierbij. Het is een mooie combinatie van hummus en een tonijnsalade, maar dan zonder mayonaise. En laat ik nou gek zijn op alle twee!   […]

Aioli

Aioli

Aioli blijft goed afgedekt een week goed in de koelkast, als er tenminste iets van overblijft.

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden