Pittige Szechuan gyoza

Pittige Szechuan gyoza

Een heerlijk recept voor malse pittige Szechuan gyoza overgoten met een overheerlijke saus die pittig, hartig en zoet is. Het bestaat uit kleine wontons met een eenvoudige varkensvulling, geserveerd met een rijke saus met chili-olie als hoofdingrediënt. Als je op zoek bent naar een lekkere gyoza, probeer deze dan eens! Ik heb er een fusion […]

Tonijn met noedels, roergebakken groenten en sojaroomsaus

Tonijn met noedels, roergebakken groenten en sojaroomsaus

Als je gek bent op tonijn en Oosterse smaken, moet je beslist eens deze tonijn met noedels, roergebakken groenten en sojaroomsaus proberen. Lekker hartig door de sojaroomsaus en de tonijn met de Szechuanpepers heeft heel veel smaak. Szechuanpeper is genoemd naar de Chinese provincie Sichuan, welke bekend is om haar pittige gerechten. Het is geen […]

Aziatische kippen noedelsoep

Aziatische kippen noedelsoep

Kippensoep is altijd lekker en ook nog eens gezond voor je. Vooral als je de botten bouillon van Ergomax hiervoor gebruikt. Deze Aziatische kippen noedelsoep van de botten bouillon is een heel erg lekkere soep geworden, mede ook dankzij de kruiden en specerijen. Maak de soep eens, je zult je verbazen over de heerlijke smaken in […]

Szechuan tofu roerbak

Szechuan tofu roerbak

Szechuan tofu roerbak recept met knapperige tofu en groenten met pittige Szechuan peper. Deze klassieke Chinese tofu is lekkerder dan afhalen en is klaar in 30 minuten! Net als andere Szechuan-gerechten zit het boordevol hartige, verdovend hete, maar wel verrukkelijke smaken. Als je net als ik van de pittige Szechuan-Chinese keuken houdt, dan zal je […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden