Misschien heb je tijdens een wintersportvakantie in Oostenrijk wel eens Käsespätzle mit Speck, Sahne und Zwiebeln gegeten. Een heerlijk, maar machtig Oostenrijks pastagerecht. Deze spätzle met uien, spek en kaassaus is mijn variatie op dit gerecht. Het is een echte caloriebom, maar perfect comfortfood op een koude dag. Dit gerecht lijkt een beetje op de […]
Geschnetzeltes is een typisch gerecht uit Duits sprekende landen. Misschien heb je het wel eens gegeten toen je op wintersport was of op vakantie in Duitsland. Deze Zwitserse Geschnetzeltes met Spätzle is een echt bordje met comfortfood. Geschnetzeltes Geschnetzeltes is een soort ragout gemaakt van gestoofd kalfsvlees in een witte saus met paddenstoelen […]
Ik koop nooit een kant-en-klare schnitzel bij de slager. Vind de kruiden die ze gebruiken niet lekker en verder weet je ook niet wat er mee gedaan is. Liever maak ik het zelf en kruid het naar eigen wens. Ik heb nu een heerlijke kipschnitzel met spätzle en paddenstoeltjes gemaakt. Origineel komt de schnitzel uit […]
Boerenkool op een hele andere manier bereid.
Copyright 2025 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing