Filorol gevuld met sucuk, feta en spinazie

Filorol gevuld met sucuk, feta en spinazie

Dit is al een heel oud recept van mij, maar ik had het nog nooit op de site geplaatst. Maar door een 14-daagse foodchallenge Midden-Oosten georganiseerd door Bianca van Stylishbeeld bedacht ik mij dat ik dit recept wel weer eens uit de kast kon trekken. Deze filorol gevuld met sucuk, feta en spinazie is mijn twist […]

Thaise Pad Thai

Thaise Pad Thai

Pad Thai is een bekend Thais roerbakgerecht gemaakt van platte rijstnoedels met ingrediënten zoals lente-ui, taugé, ei en een keuze uit vlees, tofu of garnalen. Het gerecht wordt op smaak gebracht met knoflook, vissaus, rode peper en palmsuiker en geserveerd met limoen, koriander en pinda’s. Dit gerecht wordt op elke straathoek in Thailand bereid. Je […]

Noedels met pindasaus en witte kool

Noedels met pindasaus en witte kool

Deze noedels met pindasaus en witte kool is een heel makkelijk te bereiden recept met een lekkere pittige saus gemaakt van pindakaas. Ik heb hiervoor udon noedels gebruikt, maar je kunt ook een ander soort noedels (noodles) gebruiken of zelfs spaghetti!   Witte kool erbij   Ik heb bij deze noedels met pindasaus gebakken witte […]

Sushi rijstsalade met zalm

Sushi rijstsalade met zalm

Als je zin hebt in sushi, maar geen zin hebt om de deur uit te gaan of sushi te rollen, maak dan deze eenvoudige sushi rijstsalade met zalm thuis. Ik ben gek op sushi, maar om het thuis zelf te bereiden vind ik eerlijke gezegd te veel gedoe. Deze salade is een prima alternatief. Deze […]

Dukkah maken

Dukkah maken

Dukkah is een Egyptisch specerijennotenmengsel. Ik ben er gek op!

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden