Wij zijn gek op nachos en als ik ze maak, probeer ik steeds weer een ander recept uit. Deze keer met vegetarische kipstukjes en lekker veel kaas erop. Een heerlijke vegetarische nacho schotel waar je iedereen een plezier mee doet. Nachos met veel smaak, een heerlijke gesmolten kaas en een topping van avocado, koriander en […]
Ik heb een heerlijk vegetarisch gerecht voor jullie. Deze tacos met pulled oesterzwammen zijn een zalig alternatief voor tacos met pulled pork. De smaken van Mexico in een kleine wrap die je eet als een taco. Als je in Mexico een vegetarische taco bestelt, krijg je meestal een taco de champiñon, oftewel een taco met […]
Mexicaanse smaken zoals chili, koriander, zwarte bonen, maïs en een tomaten verwerkt in een pastagerecht. Als jij ook zo gek bent op deze keuken dan wil je Tex Mex pasta echt proberen! Maak hem helemaal naar eigen smaak met de bonensoorten, vlees en specerijen die jij lekker vindt. En voeg lekker veel rode peper toe […]
Ik heb een heerlijk gerechtje voor jullie. Deze slawraps met kipgehaktballetjes maak je snel klaar, ideaal voor een doordeweekse dag. Het voordeel van kipgehaktballetjes is dat het snel gaar is, daarom staat dit gerechtje binnen 20 minuten op tafel. Maak er wel een lekkere kruidige Ranch dressing bij, die maakt het geheel helemaal af. […]
Ik kwam deze foto’s tegen in mijn archief en toen bleek dat dit recept voor Cordita’s gevuld met Picadillo vis niet eens op de website stond. En dat is zonde, want het is een superlekker recept. Daarom heb ik het uitgeschreven voor jullie en snel geplaatst op de site. Als je niet van vis houdt, […]
Ben jij ook zo gek op slavinken? Nou probeer dan eens dit recept. Zelf slavinken maken is niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens superlekker. Je kunt namelijk zelf de smaak bepalen en je kunt ze zo groot of klein maken als je zelf wilt. Ik heb nu megagrote en pittige slavinken gemaakt […]
Ik had nog wat kleine maïs tortilla’s over van een taco’s met barbecue kip recept en wilde daar nog andere lekkere taco’s van maken. Ook had ik nog gekookte mosselen over van een ander gerecht. Daarom heb ik dit gecombineerd in deze taco’s met krokante mosselen. En dit was zo lekker, dat ik toch maar […]
Wij zijn gek op bavette, een malse steak voor de echte liefhebber. Deze bavette met tomaten maïssalsa is een heerlijke bereiding van dit stukje vlees. Met daarbij een pittige salsa, je waant je in Mexico. Aangezien we dit jaar daar niet naartoe kunnen vliegen, halen we dit land maar naar onze eigen tafel. Bavette […]
Ik had op de markt van die schattige bolcourgettes gekocht. Maar ja wat ga ik ermee doen. Je kunt ze natuurlijk lekker vullen en in de oven bereiden, maar ik wilde er iets anders van maken. Had wel gehakt in de koelkast liggen, toch maar vullen dan? Nee! We zijn gek op burgers, dus laat […]
1 juli is het de dag van de pasta salade. En ik heb deze keer wat Mexicaanse smaken in de strijd gegooid. Het is een Mexicaanse pasta en maïs salade geworden. De maïs, groene peper, limoen en koriander maken het echt Zuid-Amerikaans. Als je wilt kan je er ook nog wat zwarte boontjes doorheen mengen, […]