Ranch dressing in een bakje

Ranch dressing

De eerste keer dat ik in Amerika was, vond ik uit eten gaan een hele beleving. Gerechten die ik niet kende en bij het bestellen van een salade kreeg je een hele lijst met dressings voorgeschoteld door de ober. Je moest dan kiezen uit Italian, Russian, Green Goddess, Thousand Island, Blue cheese en Ranch dressing. […]

Eendenborst met vijgen en peterseliewortel

Eendenborst met vijgen en peterseliewortel

Ik heb een heel feestelijk gerecht voor jullie. Deze eendenborst met vijgen en peterseliewortel zal het goed doen tijdens een etentje thuis. De balsamico azijn erbij maakt het gerecht helemaal af. En het goede nieuws is dat je het meeste al vooraf kunt voorbereiden, zodat je op de avond zelf niet de hele tijd in […]

Peterseliewortel soep met gerookte zalm

Peterseliewortel soep met gerookte zalm

Ik heb mijn allereerste peterseliewortels geschild tot een romige gepureerde soep op basis van een van mijn favorieten aller tijden, namelijk de vichyssoise! Ik pureerde de peterseliewortel met ui, prei, appel en room! De resulterende romige en heerlijke peterseliewortel soep met gerookte zalm. De soep was zo heerlijk dat ik bij mijn volgende bezoek aan […]

Pakora's van vergeten groenten

Pakora’s van vergeten groenten

Pakora is een Indiase beignet. Men haalt de ingrediënten door een beslag van kikkererwtenmeel en frituurt het dan. Pakora’s kunnen gemaakt worden van uien, groenten, maar ook van vlees. Ik heb nu heerlijke pakora’s van vergeten groenten gemaakt. Deze gefrituurde snack, gemaakt met een verscheidenheid aan groenten en kruiden, is uiterst verslavend. Het is een […]

Copyright 2025 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing