Omdat we momenteel aan de smoothies zijn, deel ik toch maar het recept voor deze lekkere smoothie met jullie. Deze is net zo goed als je zou denken. Het is als een gezondere perzik havermout smoothie en het is heerlijk als ontbijt! Als je eenmaal begint met het maken van smoothies met havervlokken, zal je […]
Ik had nog rijpe perziken in de fruitmand liggen en een halve fles Prosecco in de koelkast staan. Wacht eens even? Zijn dat niet de ingrediënten van een cocktail? Ja hoor, ik heb er deze lekkere klassieke Bellini cocktail met perzik van gemaakt, een bruisende cocktail met perzikenpuree. Bellini De Bellini cocktail is […]
Ik had weer lekker veel kip bij mijn kippenboer Karin van de Polderkip, gehaald. De vriezer ligt weer vol met deze beter leven kip. Omdat ik in de foodybox van Kroon op het werk o.a. drie barbecuesauzen ontvangen had, wilde ik dit combineren met een kipgerecht. Het is deze zalige kip met perziken en barbecuesaus […]
Een klassieker onder de Franse desserts is toch wel de Pêche melba. Een zomers nagerecht gemaakt van gepocheerde perziken, vanille-ijs en frambozensaus. Nu de perziken volop liggen te shinen op de groenteafdelingen, is het hoog tijd om deze evergreen onder de toetjes te maken. Klassieke Pêche melba Dit dessert is gecreëerd door de […]
Ik wil alleen nog maar recepten op de blog plaatsen die er helemaal nog niet op staan. Maar ja er staan al wel een paar overnight oats recepten op de site. Maar deze Pêche Melba overnight oats is zo lekker, die wilde ik jullie niet onthouden. Een romige havermout met een heerlijke topping van perzik […]
Op de markt zag ik van die ontzettend leuke kleine watermeloentjes. Die heb ik natuurlijk gekocht. Maar na een paar dagen lagen ze daar nog, wat te doen ermee. Ik heb een mini watermeloen met vers fruit gevuld. Weet nog niet wat ik met die andere zal doen, maar dat zien jullie dan vanzelf wel […]
Eton Mess is een traditioneel Engels toetje en bestaat uit slagroom met daarin verbrokkelde meringue en verse aardbeien. Eton Mess kan je op vele manieren bereiden bijvoorbeeld met slagroom, mascarpone en/of yoghurt of een mengsel daarvan. Je kunt diverse soorten zomer of winter fruit ervoor gebruiken. Deze keer is het een heerlijke Eton Mess met […]