Pappa al Pomodoro

Pappa al Pomodoro

Pappa al Pomodoro oftewel Toscaanse tomaten broodsoep is een perfecte soep om te maken als je teveel tomaten hebt liggen, die overrijp dreigen te gaan. En als je een brood zoals bijvoorbeeld een Ciabatta hebt liggen van 2 dagen oud. Oud brood in je soep? Ja oud brood in je soep. En maak de soep […]

Fideuà

Fideuà

Toen de Wijndivas op lekkere wijnjacht in Spanje waren, hebben ze het Spaanse gerecht Fideuà gegeten. Ze vonden het zo heerlijk dat ze bij thuiskomst mij om het recept hiervan vroegen. Nu staat dit gerecht al heel lang op mijn todo lijstje, dus dat kwam goed uit. Moest ik het toch maar eens gaan uitproberen. […]

Spaghetti aglio e olio

Spaghetti aglio e olio

Spaghetti met knoflook en olie oftewel Spaghetti aglio e olio is een van de makkelijkste pastagerechten van de Italiaanse keuken. Ik heb het recept uit het vakantiekookboek Italië van Onno Kleyn. Lees hier meer over dit boek. Het is simpel te maken, vooral handig als je op vakantie bent. Serveer er een lekkere groene salade […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden