Vegetarische ovenschotel met aubergines

Vegetarische ovenschotel met aubergines

Deze vegetarische ovenschotel met aubergines en rijst is niet te versmaden! Aubergines worden geroosterd in plaats van gebakken voor een gezonder maar net zo lekker alternatief (hoge temperatuur doet hier wonderen). En vervolgens gestoofd in een intens gekruide Indiase currysaus, zodat het de smaak opzuigt om een grote ovenschaal sappige en heerlijke brij te creëren. […]

Outback Steakhouse kip

Outback Steakhouse kip

Ben jij wel eens in Amerika geweest en heb je daar wel eens in een van de beroemde Outback Steakhouses gegeten? Elke keer als ik in de USA was, wilde ik toch minimaal een keertje dit restaurant bezoeken. De blooming onion is o.a. een van hun beroemd gerechten, die moet je echt proberen! En natuurlijk […]

Fish pie met wortelpuree

Fish pie met wortelpuree

Een fish pie is een visschotel uit de oven. Het is een traditioneel gerecht wat oorspronkelijk uit Engeland komt. De fish pie kan bereid worden met diverse soorten vis, zoals kabeljauw of heilbot, maar ook met zalm, gerookte vissoorten en/of garnalen. Vaak wordt er ook nog gekookte eieren in verwerkt. Ik heb een fish pie […]

Cannelloni met spinazie en pompoen

Cannelloni met spinazie en pompoen

De klassieke smaken van pompoen, salie en ricotta worden gecombineerd in deze indrukwekkende cannelloni met spinazie en pompoen. Serveer het met een eenvoudige groene salade voor een vullende avondmaaltijd. Een heerlijk vegetarisch recept voor cannelloni met pompoen, spinazie en ricotta, rijk aan vezels, calcium en boordevol groenten. Deze vrij eenvoudig te maken vegetarische cannelloni is […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden