En ik mocht weer zo’n lekkere knolselderij uit onze eigen polder ontvangen. Ik heb er nu deze heerlijke vegetarische knolselderijsoep met fenegriekkaas van gemaakt. Een romige soep met lekkere knapperige croutons erop en de milde smaak van geitenkaas en fenegriek. Dit wil je proberen! Serveer het als lunch of als avondmaaltijd. Knolselderij Deze […]
Panzanella is een Italiaanse broodsalade gemaakt van oud brood. Het is de manier om oud brood op te maken. Ik heb een Panzanella met geroosterde groenten en oud brood gemaakt. Het is een heerlijke vegetarische maaltijdsalade geworden, die makkelijk te bereiden is in de oven. De salade kan je warm, lauwwarm of zelfs koud serveren. […]
Na een feestje hield ik nog een heel stokbrood over en heb het verwerkt in dit zalige dessert. Je kunt natuurlijk ook ‘oude’ boterhammen hiervoor gebruiken. Deze broodpudding met kersen en chocola is het perfecte en gemakkelijke recept om vooraf te bereiden voor vrienden en familie. De rijke chocolade, lekkere kersen en zoete brood zorgen […]