Oesters met 4 verschillende dressings

Oesters met 4 verschillende dressings

Ik mocht een kistje oesters uit Zeeland ontvangen. Natuurlijk kan je ze zo leegslurpen, maar ik wilde er toch iets speciaals mee doen. Ik heb al een paar lekkere oesterrecepten op de site staan, daarom heb ik nu weer iets anders verzonnen. Het zijn oesters met 4 verschillende dressings geworden. Het leuke van verschillende dressings […]

Oesters van de barbecue

Oesters van de barbecue

Ik had heerlijke verse oesters bij Fish Tales voor mezelf besteld. Manlief is er niet zo’n liefhebber van en daarom heb ik ze in mijn eentje opgepeuzeld. Natuurlijk zijn oesters rauw eten ook heel erg lekker, maar ik wilde er nu iets anders mee doen. En omdat we tegenwoordig een barbecue hebben, leek het mij […]

Oesters met Champagne sabayon

Oesters met Champagne sabayon

Deze oesters met Champagne sabayon is een heerlijke amuse of voorgerechtje op een feestelijk etentje thuis. Ben je een oesterliefhebber, dan moet je dit gerechtje echt eens proberen.   Sabayon   Waarschijnlijk ken je sabayon als nagerecht. Deze luchtige soort custard wordt vaak over vers fruit geserveerd. Maar natuurlijk kan je hier ook een ‘hartige’ […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden