Deze klassieke yoghurt-komkommersaus Raita is een frisse, Indiase dip die perfect is om te serveren bij pittige gerechten. Door de combinatie van yoghurt en munt werkt deze saus verfrissend en verzachtend bij spicy Indiase maaltijden. De toevoeging van garam masala en gember zorgt voor een extra smaakdimensie. Indiase recepten Officieel heet deze dip Riti Raita, […]
Ik had nog wat kleine maïs tortilla’s over van een taco’s met barbecue kip recept en wilde daar nog andere lekkere taco’s van maken. Ook had ik nog gekookte mosselen over van een ander gerecht. Daarom heb ik dit gecombineerd in deze taco’s met krokante mosselen. En dit was zo lekker, dat ik toch maar […]
Ik zag kumquats liggen bij mijn groenteboer en heb daar een grote zak van gekocht. Maar ja, dan ligt die zak op het aanrecht en wat ga je er dan mee doen? Nou bijvoorbeeld deze kumquat lavendelsiroop van maken. En daar kan je dan weer heel veel lekkere drankjes van maken. Lijkt het jou wat? […]
Wij zijn gek op taco’s en garnalen, daarom heb ik deze keer ze gecombineerd. Maar geen gewone taco’s, het zijn mini taco tubs met garnalen en een heerlijke pittige salsa geworden. Deze eet je heerlijk uit het vuistje. Taco’s Taco’s zijn kleine maïstortilla’s die gebakken of gefrituurd worden. Zij worden dubbelgevouwen en gevuld […]
Er worden steeds vaker mocktails gedronken, niet alleen door de BOB’s onder ons maar ook omdat men gewoon minder wil drinken. Mocktails zijn alcoholvrije drankjes die op cocktails lijken, maar het niet zijn. Mocktail komt van het Engelse woordje mock, dit betekent nep of foppen (to mock). Dus we worden gefopt, maar dan wel met […]
Copyright 2025 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing