Griekse smashed burger pita

Griekse smashed burger pita

Deze Griekse smashed burger pita is de maaltijd van de zomer. Gevuld met verse Griekse salade, feta en kruiden, is het een gezonde maaltijd vol smaak en voeding. Zien ze er niet geweldig uit? Ze zijn niet alleen makkelijk te maken, maar ook nog eens ontzettend lekker.   Smashed burger   Smash oftewel smashed burgers […]

Curry noedelsoep met kipgehakt

Curry noedelsoep met kipgehakt

In de lente Foodybox zaten o.a. twee pakken natuurlijke bouillon van Aneto. Daar wilde ik natuurlijk iets lekkers mee maken. Van de kippenbouillon heb ik deze verrukkelijke en pittige curry noedelsoep met kipgehakt gemaakt. Het gehakt heb ik rul gebakken met de Remia’s Mama Asia Korean BBQ Sauce die ook in deze foodybox zat. Het […]

Smash gyoza

Smash gyoza

De sappige en umami-smaken van een gyoza, maar eenvoudig te maken. Extra knapperig en klaar om te eten, dit zijn de makkelijkste dumplings ooit! Als je van gyoza houdt, maar niet van het opvouwen van die kleine dumplings, dan is smash gyoza iets voor jou!   Wat zijn gyoza?   Gyoza zijn Japanse dumplings. Gemalen […]

Pistoletje Indische kipgehaktballetjes

Pistoletje Indische kipgehaktballetjes

We houden van gehaktballetjes en we houden van lekkere broodjes. Daarom was het slechts een kwestie van tijd voordat dit pistoletje Indische kipgehaktballetjes ontstaan is. Mijn favoriete Indische keuken op een broodje. Ben jij ook zo dol op goed belegde broodjes? Probeer dan dit pistoletje met de unieke combinatie van hartige, zoute, pittige smaken en […]

Gevulde kalkoenfiletrollade

Gevulde kalkoenfiletrollade

Wil jij wel kalkoen eten met de feestdagen, maar heb je geen zin om een hele kalkoen te bereiden? Dan heb ik de oplossing voor jou. Deze zelfgemaakte gevulde kalkoenfiletrollade is niet moeilijk te maken en hiermee serveer je wel iets bijzonders. Lekker genieten van kalkoenvlees met een heerlijke feestelijke vulling.   Rollade   Niet […]

Rendang kipgehaktballetjes met kokossaus

Rendang kipgehaktballetjes met kokossaus

Ik kreeg van Fairtrade hun nieuwe Indonesische kruidenpasta’s. Eentje daarvan was de rendang bumbu. Nu wilde ik kipgehaktballetjes eten die avond en heb daar maar een heerlijke twist aangegeven door er rendang kipgehaktballetjes met kokossaus van te maken. Deze Indonesische stijl sappige kippengehaktballetjes in een rendang kokossaus is supersnel te bereiden en is ongelooflijk lekker. […]

Noedelsoep met kipgehaktballetjes

Noedelsoep met kipgehaktballetjes

Ik heb een simpel maar oh zo smakelijke soep voor jullie. Deze noedelsoep met kipgehaktballetjes is vrij makkelijk en snel te maken, ideaal voor een doordeweekse dag. Nu de dagen weer kouder worden is een kom dampende soep een welkome maaltijd.   Noedelsoep   Noodle soup oftewel noedelsoep is een lekkere kom bouillon met daarin […]

Slawraps met kipgehaktballetjes

Slawraps met kipgehaktballetjes

Ik heb een heerlijk gerechtje voor jullie. Deze slawraps met kipgehaktballetjes maak je snel klaar, ideaal voor een doordeweekse dag. Het voordeel van kipgehaktballetjes is dat het snel gaar is, daarom staat dit gerechtje binnen 20 minuten op tafel. Maak er wel een lekkere kruidige Ranch dressing bij, die maakt het geheel helemaal af.   […]

Kipgehaktburgertjes met baharat en parelcouscous

Kipgehaktburgertjes met baharat en parelcouscous

Ik heb toch een heerlijk gerecht voor jullie. Deze kipgehaktburgertjes met baharat en parelcouscous salade is bijzonder smakelijk door de Midden-Oosterse specerijen en kruiden die erin verwerkt zijn. Je kunt het gerecht warm, lauwwarm en zomers zelfs koud serveren.   Kipgehakt   Tegenwoordig is er in elke supermarkt bij de vlees afdeling kipgehakt te koop. […]

Noedels met kipgehakt, savooiekool en paddenstoelen

Noedels met kipgehakt, savooiekool en paddenstoelen

Ik heb een heerlijk en snel te bereiden gerecht voor jullie. Deze noedels met kipgehakt, savooiekool en paddenstoelen zijn ideaal om te maken op een doordeweekse dag. Noedels zijn altijd een goed idee en vooral als je weinig tijd hebt, maar toch iets lekkers op tafel wilt zetten. Ik heb nu kipgehakt, savooiekool en beukenzwammetjes […]

Copyright 2021 Culinea.nl - alle rechten voorbehouden