Ik heb toch een heerlijk verwenontbijtje voor de feestdagen voor jullie. Deze Schwarzwalder kirsch croissants zijn trouwens ook heerlijk bij de brunch mochten jullie dat gaan doen. En als je er een scheutje Kirsch in verwerkt kan je het zelfs ’s middags als gebakje serveren. Niet te veel moeite voor een heerlijke aangeklede croissant. […]
Deze eendenborst met kersensaus is een feestelijk gerecht. Serveer het dan ook op een speciaal etentje thuis of met de feestdagen. Zowel in de kersensaus en op de eendenborst heb ik 5-spice kruiden gebruikt, dit geeft het net een extra smaak en iets feestelijks. Eendenborstfilet Ik koop mijn eendenborstfilets online bij . Dit […]
Deze Schwarzwalder Kirsch Trifle is een fantastisch nagerecht voor de Kerstdagen. Maak het een dag van tevoren, dan kunnen de smaken er goed intrekken. Het is even een klusje, maar dan heb je ook wat. Een prachtig dessert wat de show zal stelen op de Kersttafel. Het voordeel van dit dessert een dag van te […]
Haal het maximale uit sappige kersen in deze koek, verrijkt met roomboter en havervlokken en afgewerkt met een crumble topping. Het is heerlijk met een vanillesaus of een bolletje ijs. Een simpel te maken kersen kruimelkoek van zelfgemaakte kersenjam en verse kersen. Ik hou van een goede crumble, maar ik moet toegeven dat juli niet […]