Deze ijscake met karamelsaus is een recept van Nigella Lawson. Waarschijnlijk heb je haar wel eens op TV gezien, zij is namelijk een Britse TV chef. Eigenlijk is zij geen chef, maar een thuiskok. En wat voor een, zij brengt koken op een sexy manier aan de man. De manier waarop ze praat over eten […]
Ile flottante vertaald uit het Frans betekent drijvend eiland. Het is een klassiek Frans nagerecht, eentje uit de oude doos dus. Met drijvend eiland wordt het eiwitschuim bedoeld wat op een heerlijke vanillesaus/vla drijft. Je kunt het warm eten, maar meestal wordt het koud geserveerd. En dat is wel handiger, omdat je dan alles van […]
Als bloggerinsider van Rutger Bakt ben ik uitgedaagd om voor de Philadelphia cheesecake Bloginsiders-actie een cheesecake te maken. Hiervoor ontving ik een Philadelphia verrassingsbox met daarin 2 kuipjes Philadelphia en 1 reep Cote d’Or chocolade puur. Het is een Cheesecake met pindakaas en gezouten karameltopping geworden. Drie guilty pleasures die ook nog eens heel goed […]