Omdat we niet uit lunchen kunnen, moeten we thuis maar lekkere broodjes maken. Nu we met z’n allen thuiswerken, hebben we waarschijnlijk ook meer tijd om een lekkere lunch te maken. Ik ben gek op belegde broodjes en probeer daar zoveel mogelijk in te variëren. Dit broodje forel met rettich en mierikswortelsaus heb je aardig […]
Een Wagyu burger is niet zomaar een burger, dit is een top burger! Het vlees voor deze burger is afkomstig van de Wagyurund, een exclusief vleesrund met een hele speciale smaak. Bereid deze speciale burger als een steak, grill het op hoog vuur en serveer het medium (rare). Als je iemand wilt verwennen, maak dan eens […]
Deze burger van portobello, aubergine, brie en rode ui is niet de meest fotogenieke burger maar wel de lekkerste vegetarische burger die je ooit gegeten hebt. De grote portobello is zo vleesachtig, dat je denkt dat je een echte burger zit te eten. Ook is hij zo lekker door de smaakexplosie van de rode ui, […]
Deze Italiaanse bol met tonijnsalade moet je beslist eens maken. Zelfgemaakt tonijnsalade is zoveel lekkerder dan de kant-en-klare. De tonijnsalade is ook lekker op een toastje bij de borrel. Liever vlees op een broodje? Dan kan ik je dit Broodje Pastrami speciaal aanbevelen.