Deze hartige cheesecake met gerookte zalm is een uniek en heerlijk voorgerecht voor elke gelegenheid. Ik denk dat het alles heeft wat je maar kunt wensen in een voorgerecht. Het ziet er geweldig uit, is superlekker en is het perfecte no-bake voorgerecht. Gemaakt met een knapperige basis van crackers, verse roomkaas, avocado, verse kruiden en […]
Ik heb toch een feestelijk voorgerechtje voor jullie. Namelijk een zalmbonbon gevuld met zalmsalade. Een plaatje om te zien en een luxe gerechtje wat je kunt serveren als voorgerecht, brunch of lunch tijdens een feestelijk etentje thuis. De vulling bestaat uit een zelfgemaakte zalmsalade gemaakt van warm gerookte zalm. Superlekker en helemaal niet moeilijk om […]
Deze kleurrijke rollade begint met een luchtige spinaziecake die rond een romige vulling en gerookte zalm is gerold. Het kan van tevoren worden gemaakt, dus het is perfect voor een feestje. Deze spinazierollade heeft een heerlijke vulling van roomkaas, gerookte zalm en mierikswortel. Het is een eenvoudig recept dat zowel warm als koud wordt geserveerd. […]
Een wrap is altijd een lekker idee. Of het nu voor lunch, avondmaaltijd op een warme dag of als borrelhapje is. Je kunt ze van tevoren maken en ze strak ingerold in huishoudfolie in de koelkast bewaren tot je ze gaat eten. Neem ze mee in je lunch box zodat je er op je werk […]
Een simpele pastasalade, maar oh zo feestelijk en lekker. Deze orzo salade met gerookte zalm en aspergetips maak je supermakkelijk en snel klaar. Een salade met veel smaak en een lekkere dressing met een citroenkick. Dit wil je proberen! Orzo Orzo is een pastasoort maar het lijkt op rijst. Ik vind het een […]
Ik heb heel veel pizzarecepten op de site staan, maar kwam erachter dat ik nog geen recept voor Flammkuchen had gedeeld met jullie. Hoog tijd om er eens eentje te maken en wat voor een! Deze Flammkuchen met zalm, citroen en zeekraal is echt heerlijk. Eet het als lunch, avondmaaltijd en zelfs lekker als borrelhap. […]
Een gerecht wat niet ontbreken mag tijdens de Paasdagen zijn Oeufs en Cocotte oftewel eieren in een potje uit de oven. De eieren worden gegaard in een ramaquin (kleine ovenbakjes) in de oven. Het basisrecept is eieren op een scheutje room, maar je kunt dit eindeloos variëren met wat jij lekker vindt. Oeufs en […]
Als je op zoek bent naar het recept voor een hartige Dutch baby met gerookte zalm, dan vind je het hier. Hartige Dutch baby’s, vaak overschaduwd door hun zoete tegenhangers, zijn een fantastische manier om je dag te beginnen met een gezonde twist. Stel je een gerecht voor dat de luchtige textuur van een soort […]
Deze omeletrolletjes met gerookte zalm en avocadocrème zijn leuk als borrelhap of voorgerechtje op een speciale avond. Of maak dit klaar op feestdagen zoals bijvoorbeeld het Paasweekend. Lekker met zijn allen uitgebreid brunchen of lunchen. Ik heb dille in de omelet verwerkt, maar je kunt natuurlijk ook andere kruiden gebruiken zoals bieslook of peterselie. […]
De Paasdagen zitten eraan te komen, tijd om lekker uitgebreid te ontbijten, brunchen of te lunchen. Heerlijk deze vrije dagen. En hoe gezellig is het om met z’n allen gezellig te eten met elkaar met deze dagen. Deze croissant met gerookte zalm is zo’n verwennerij voor speciale dagen. Vieren jullie dit soort dagen ook […]
Copyright 2024 Culinea.nl - Deze recepten website is gemaakt door Umbrella Marketing